Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nasol de incident, daca ar fi dauna totala e si mai nasol ... dar fierul se face(sau se desface)!

Tu sa fi sanatos...
    sigpic

Comment

• lasa ca treci tu si peste asta!!poate vine ceva mai bun sau poate reusesti sa o faci pe asta si mai frumoasa decat era
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• ceeee, dauna totala ?:O ... nu prea as crede ca ar putea fii dauna totala

iti urez multa bafta ! sa ne mai tii la curent, si pe noi cu ce se mai intampla cu masina !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• care mai sunt noutatile? e dauna sau nu? tare sunt curioasa cum se rezolva...multa bafta Cristi si sper sa fie bine
          sigpic

Comment

• Vreau sa se faca Miercuri mai repede. Nu mai am rabdare!!!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Relaxeaza'te PAUle!!! Mergi in we la un striptease, ceva ... Acus e miercuri ;)
              Orice sfarsit e un inceput.
              I don't ride low, I fly high...

Comment

• Of, of mai Euforiase E de groza ce de accidente printre noi. Lasa ca o sa fie bine. "Un sut in cur, un pas inainte", stii tu vorba aia

Iti tin pumnii.

Vorba multa, saracia omului

Comment

• Vaaai... bine ca nu ai julit frumusetile alea pe 17"

Lasa ca o rezolvi tu!

Si priveste si cealalta parte: iti da dauna totala, iei deci pe ea mai mult decat daca ai fi vandut-o si-ti iei un 16v sau un diesel
                  sigpic

Comment

• De acord cu 16v.
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• 16 v rulles
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• OZ-urile si pragurile sunt mortale...masina e(ra) si o sa fie si mai frumoasa, nu-i asa pau-le?

Comment

• Asteptam pana miercuri sa vedem ce si cum se decide, daca e sau nu dauna ... pana atunci comentariile sunt de prisos!

Daca e dauna ... se va incerca refacerea ei, depinde de costuri ...
                          sigpic

Comment

• Daca se poate inlocui acel lonjeron si caroseria nu e "rupta" de la linie, va fi totul ok, altfel risti sa schimbi anvelopele ca pe ulei.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• se face...eu am avut o trasa si mai rau si n au nimic nici anvelopele, nici lonjeroanele cu tot cu arcuri sport sau fara ...trebuie avuta grija sa se aduca toate la linie dupa repere...nu stiu cata grija o sa aiba aia daca o face pe casco
                              sigpic

Comment

• Cristi, la cos cu ea....
                                Meriti alta mai buna.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google