Da, alta mai buna. Eu i-am zis ca un 1.4 i s-ar potrivi perfect. Rupe tot
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
eu zic sa va luati voi 16v....baiatul a spus sa asteptam pana miercuri si voi o dati in 16 valve,de parca o fi mare AMG saispe valvele asta!!!
bai,acum am vazut si eu pozele,masina arata chiar bine,sub nicio forma nu e de totala ce naiba...pleaca de la service-ul ala de $#@$!@!!!!clar sunt de parere ca merita reparata!nu uita un singur lucru,gluma gluma,dar eu am venit la prima intalnire logan club "din cauza" acestei masini si nu vreau sa vad ca renunti usor la ea....hai sa asteptam pana miercuri si apoi vedem!multa bafta cristiLast edited by PCH; 13 November 2010, 00:01.
Comment
-
e foarte fun sa facem caterinca, sa luam 16v(care mi se pare incredibil de slab, fata de ce se sustine pe aici), 1.2 cand omu chiar tine la masina si nu cred ca ar vrea sa se termine asa eu stiu cel mai bine ce inseamna..cristi, sper sa ti o faca bine sa te bucuri de ea...toti vrem ceva mai fasnet sau mai glamour, da nu cred ca e asta motiv sa te desparti de verziturasigpic
Comment
-
muriti inca 4 zile de asteptat sa vedem ce si cum se rezolva ? cum s-a zis devizul e de 14.000 ron iar polita de asigurare e de 20.000 ron ... nu vad eu in ce-ar putea baga ei 14000lei dar in fine... service autorizat(au niste preturi...)sigpic
Comment
-
Pe toti care ati postat va consider prieteni si cred ca fiecare din voi vreti sa ma ajutati. Tot cu voi o sa ma sfatuiesc si credeti-ma ca stau pe jar. Hai sa va spun ce si cum scrie in contract:
Articolul 6. Cuantumul daunei
a) In cazul producerii evenimentului asigurat care provoaca dauna totala a autovehiculului asigurat, valoarea indemnizatiei se va diminua cu valoarea epavei si cu contravaloarea primelor datorate pana la sfarsitul perioadei de asigurare, respectiv anului de asigurare in care s-a produs dauna pentru asigurarile incheiate pentru o perioada mai mare de un an.
Valoarea epavei se determina de Societate tinand cont de valoarea pieselor si subansamblelor neavariate ....9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Pf... ceva de genul a fost taicamiu cu primul logan...dar mult mai rau in partea din fata insa s a rezolvat...dauna totala alt logan identic la motor si dotari numai ca era model facelift numai ca a dat o dif de bani sau ma rog....daca vrei sa iti dau un sfat cum a facut taicamiu..da mi pm si te voi ajuta cu cea mai mare placere
Oircum fierul se repara sau se cumpara e bine ca esti sanatos si nu ai patit nimic,nu te descuraja.
Comment
Comment