Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravos PAUle !!! Hai repede cu bazaitoarea!
    I don't ride low, I fly high...

Comment

• ai 2 variante dupa ce o repari :

1. o faci mai frumoasa
      2. o facem mai puternica

Ce ziceti?

Comment

• Eu zic ca lui Eu4yas i s-ar potrivi o masina mai frumoasa...deci votez...MAI FRUMOASA..

Bafta Cristi
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Clar o masina frumoasa...daca e prea puternica tre sa se agate de ceva sa nu falfaie prin masina
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• super treaba asa man...nu vrei far?am eu daca vrei,ti le dau pe amandoua sa ai si rezerva la un pret super buna...aproape moca
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ma bucur ca s`a intamplat asa....acum pune mana si fa`o frumoasa foc succes in continuare si pe viitor mai multa atentie
              sigpic

Comment

• Hai ca e bine Euforiase! Stiu ca probabil ai baut deja 2-3 beri (de usurare) in seara in care ai aflat, deci urarea "hai noroc" e tardiva

Fa-o la loc, da-te cu ea ca sa-ti revii apoi fa-o mai frumoasa si mai puternica si asta a fost, a trecut viata merge inainte.

Bafta si asteptam poze cu ea.

Vorba multa, saracia omului

Comment

• acu dai drumu la reparatca sa o faci si mai frumoasa

Comment

• Ia zi PAUle; noutati, ceva? Cand iei masina? Te apuci iarna asta ?
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• multa bafta nebunule la repararea masinii

Comment

• Da, ne apucam ... Am mai stabilit niste lucruri, tinichigeria e batuta in cuie, vopsitoria aproape si ea.
                        Mersi tuturor celor care m-au suportat la telefon, mersi si voua ca v-am batut intr-una la cap, mersi de vorbele bune si frumoase, mersi de sustinere, sa stiti ca voi avea nevoie de ea in continuare.
                        Ok, maine o luam, ne dam cu ea o tura si cat de repede pot, incepem nebunia. Va fi antrenant si frumos , aveam nevoie de putina adrenalina ca sa nu ma plictisesc total pe frigul ce va veni.
                        Incercam sa o facem un pic mai frumoasa decat a fost! Un pic!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• inca odata iti urez muulta bafta! si sa iasa MAXXXIM
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ma bucur Cristi...unde ai reparat-o ?
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• S-a rezolvat cu bara de mcv, armatura, farurile (le-am avut eu), proiector, deci sunt in forma! Cred ca astea-s toate piesele pe care le voi cumpara .

Maine dimineata mergem la tinichigerie si nu o sa va vina sa credeti, poate maine seara o si luam! Daca totul decurge conform planului, sambata ne dam cu ea ca noua!

Tineti-mi pumnii!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• sute de pumni sunt tinuti ptr tine Jeane s-i vedem din nou pe strazi...si pe tine fericit!
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google