Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jantele sunt perfecte, nu au fost afectate in incident! Cristi vad ca esti foarte happy acum
    sigpic

Comment

• Ii mai dam un pic de culoare si iese. Cel mai bun lucru este ca nu mai am de alergat, poate un pic, atat!

Sunt mort dupa ea .
      Attached Files
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• artata misto rau ... dar grila de ce nu ai facut-o ?

oricum va fii misto rau, cand va iesii de la vopsit
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• E ok asa, dar sa asteptam rezultatul final...

Ce faci Cristi cu farurile ?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• uau...arata bine de tot, abia astept sa o vad verde toata....trenduala cum ii sta ei bine
            sigpic

Comment

• hai cu jumatate chit, jumatate fier s-o vedem mai repede, bafta PAUlino!
              lipsa text

Comment

• bro....iti dau eu faruri,ti-am mai zis mai sus,da n-ai observat,sau nu iti trebuie?
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                  artata misto rau ... dar grila de ce nu ai facut-o ?

oricum va fii misto rau, cand va iesii de la vopsit
                  Mersi, mersi dani, grila nu am facut-o din cauza lipsei de timp. Probabil ca va urma. Nu stiu cand.

Originally posted by Niki B View Post
                  E ok asa, dar sa asteptam rezultatul final...

Ce faci Cristi cu farurile ?
                  Nu mai este mult pana la final. Cu farurile ce fac ? Surpriza !

Originally posted by `dada View Post
                  uau...arata bine de tot, abia astept sa o vad verde toata....trenduala cum ii sta ei bine
                  Ma bucur ca-ti place dada, mersi de vorbele bune!

Originally posted by FloNZN View Post
                  bro....iti dau eu faruri,ti-am mai zis mai sus,da n-ai observat,sau nu iti trebuie?
                  Flo, stii ca mai vorbeam noi la telefon de faruri mai demult si tot spuneam ca mie mi s-a ars un led, tie doua, etc etc etc. Stii problemele de rigoare ale lor. Sincer, sa nu le mai vad !
                  Voi incerca ceva la astea ca sincer parca asa nu-mi vine sa o las.

In alta ordinde de idei masina e de azi dimineata la vopsitorie pana si pentru mine imi pare ca lucrurile merg prea repede. Deja este dezechipata si s-a apucat de finisaje.
                  Pe langa ce este de facut se mai retuseaza pasajul rotii dreapta spate (am primit un cap de caine fara sa vreau si m-am gandit sa repar si-acolo), pragurile se refiniseaza si se revopsesc si ele, daca imi termin si treaba la faruri (asta as vrea s-o fac Sambata), Duminica cred ca primeste un interior-exterior si-aia e.

Va pup, mersi!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• o vopsesti integral ? ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• O sa iasa dhaa' belea Cristi!!!
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• si pe unde o sa treaba PAU....o sa faca ravagii hihih..abia astept la vara
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                          Ii mai dam un pic de culoare si iese. Cel mai bun lucru este ca nu mai am de alergat, poate un pic, atat!

Sunt mort dupa ea .
                          bineee asa

Comment

• bravo bro, arata demential, bine ca ai trecut peste toate problemele si de la un rau uite la ce lucru bun ai ajuns! ! ! E furioasa rau ! ! ! Respect pentru verzitura ta bro!!!
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• succes paule )
                              Nu privesc inapoi cu tristete, dar nici inainte cu speranta.

Comment

• auzi jane, fiindca ai culoare verde cameleon cum am si eu :P , te intreb : ai idee daca exista autocolant ca si in culoarea masinii ? verde de ala ?
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google