Bravo. Te-ai miscat repede. Arata bine si asa nevopsita, dar cand v-a fi vopsita v-a arata demential. Succes si sper sa fie ultimul incident de genul
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Aoloo Geo...are are...ca are si poze mai la deal )))))
Hai cu ea gata....Succes fratili PAUsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
mah fratilor, cred ca e calculatoru meu pe duca...urmaresc topicu asta post cu post de cand l a facut..si mie nu mi apar poze noi ca altfel nu ziceam :P
LE: da...se pare ca era browseru de vina..l am schimbat si acu da sunt poze ) tare incruntata verdesigpic
Comment
-
Stati asa , stati o leaca .
Bai mersi la toti de vorbele bune, sunteti multi rau care ati scris. Mersi tare la toti si din suflet, ma bucur ca e placuta ochiului.
Logan 4 ever: Sa dea D-zeu sa fie asa, altfel jur ca o arunc la cos, pe cuvant.
MVP: Sa stii ca a fost bumerang, cu binele spre mine. Te salut, take care.
Tudor: Sa stii ca eu nu am vazut dar sincer sa-ti spun nici nu m-am interesat de el. Traiasca verziturile si sa ai grija de a ta.
TheJock3r: Un soi de de-aia , cum ii spune tu? Fita . Vreau si io pozeeeee!
Iamagi: Ce spui ? Facem schimb ? Si-asa vreau alba . Mersi, te pup.
SDP: Acuma, e la lucru deja. Baiatu' a facut treaba si buna si rapida. Salutari.
Matheo: La cum mi-a mers acum e imposibil sa ma opreasca ceva. Brici. La secunda am fost cu totul. Te mai bat la cap la telefon.
Geo: E un pic asa incruntata, imi place de fraiera . Te salut acolo la mare, traiasca Costinestiul .
Am primit un telefon, era o voce asa calda, mi-a spus doar, Vineri e gata .9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostNu nu! Nu facem schimb ca e urata a ta!
PS: hai totusi sa incercam, da' dai bonus jantele
Originally posted by Loganu View Postazi e ziua cea mare
Originally posted by CataLiNNN View PostBine ma nenea,pariez ca acum te bucuri de accident...ca na,a trecut si ea la maturitate.
Apropo,nu mai e o EA,este un EL,un bad boy!
Originally posted by ionut.c View Post
Totul este in cea mai mare regula posibila.
Am scapat cu bine !!! Traiasca je, sa traiti si voi!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment