Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci arata bine rau bravo domnu meu imi place bad boy lupe in faruri xenon pe proiectoare smecherie.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Uau! Chiar arata bineeeeeeeeeeeeee. Ia zi Cristi, cat au costat lupele?
      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Dar ai si facut "PAU" cu ea la fel ca mine.
        Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• Am facut doar ceva poze, sunt cu telefonul ... Masina e gata, asa o vad eu, e implinita!

S-au adaugat lupele si vopsirea oglinzii - 800 lei. E vorba de G3, 6000K si 55W. Sunt fenomenale. Le ador.

Avand balastul de la cele vechi am cumparat si 2 becuri H11, tot 6000 K pentru proiectoare.
          Sunt full xenon frate .

De la cel mai tare om si priceput Dragman am primit plafoniera si leduri la noile butoane cu impuls.

Ce sa mai, imi place de fraiera .

Sunt poze facute cu telefonul, cer scuze pt claritate, voi reveni cu altele.

Va salut!
          Attached Files
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• neneaa....vad ca ai lupe ca ale mele
            sa imi spui (pe mess) detaliat daca se poate cum le-ai montat

Comment

• Asa bravoooo avem lupe arata foarte bine PAU...sa le stapanesti sanatos frumosa asa suparata . Vezi ca ai un PM
              Y!M: alexut.style

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                no sa zic ca e frumoasa pana nu faci ceva cu farurile alea de minune...
                succes man:*
                FOARTE FRUMOASA!!!!!
                deci man,vezi?tot raul inspre bine...exact cum a fost la mine.
                cine ti-a facut farurile?arata de milioane...
                app,am si eu un set de balasturi de la xenonu vechi,pot lua doar bece separat si le bag in proiectoare?:-s
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• bine bro, ai schimbat-o radical, e de senzatie cu faruile inegrite si lupe cu angel !!!!! Mor de ea, verzitura frumoasa ! ! !
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Acum este frumoasa pana peste cap, bravos tuu Cristi!!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Mersi, mersi ... Mersi la toti!

Ma duc sa ma dau cu ea pe patinoar !
                      Attached Files
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Sal, frumoasa rau masinuta!! Am eu inpresia sau suntem vecini
                        Tinc fest !!

Comment

• deci..poate nu-i fac poze..ca .......hmm

Arata bine
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felicitari Pau(le) pentru your new green fuc*ing car
                            Imi place si sper ca sufleteste esti mai intarit si implinit decat inainte de eveniment.

Numai bine de la mine.

Vorba multa, saracia omului

Comment

• Foarte misto lupele no comment, dar ce faci cu xenoanele din halogene cand e ceata?Nu neg faptul ca arata bine dar rolul halogenelor in opinia mea nu este estetic.Sper sa nu fie cu suparare.
                              Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• Originally posted by Kalimera22 View Post
                                Sal, frumoasa rau masinuta!! Am eu inpresia sau suntem vecini
                                Mersi. Esti sigur ca suntem vecini ? Eu stau prin Berceni, p-ta Resita.

Originally posted by Thejock3r View Post
                                deci..poate nu-i fac poze..ca .......hmm

Arata bine
                                Faceeemmmm ... Chiar mi-as dori sa o pozezi si pe a mea numai sa vedem cum stam cum timpul si potriveala. Mersi.

Originally posted by flavinho View Post
                                Foarte misto lupele no comment, dar ce faci cu xenoanele din halogene cand e ceata?Nu neg faptul ca arata bine dar rolul halogenelor in opinia mea nu este estetic.Sper sa nu fie cu suparare.

Nu este cu suparare. Cam greu sa ma supar. Fii atent, spuneam si eu la fel pana ieri cand am zis asa. Ma, cat de des prindem noi ceata pe an sa spunem ? 5-6-10 zile cam asa. Atunci de ce n-as pune ? Eu sper sa nu prind deloc . Pe drumurile patriei in 7 ani de zile de cand am permis m-a prins o singura data decat, atat.
                                Pe deasupra aveam si balastele si am spus sa le folosesc.
                                Te salut!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google