Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scuma lui a iesit faina! super!
    stergaretele sa le schimbi
    lipsa text

Comment

• Imi place mult noua schimbare.
      O intrebare,cand a vopsit farurile,adica oglinzile,ai vopsit si in zona semnalizariilor si a pozitiilor?Se vad bine?
      Cumpar volan de Duster

Comment

• Da tu. Este vopsit tot. Becul de pozitie nu mai este, am pus decat soclu, iar semnalizarea se vede foarte bine. Nu-s probleme!

Te salut, ma bucur ca-ti place!

@Bleizer, se rezolva si cu stergatoarele!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Deci masina e "maxima de bunaciune"
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ti le dau eu pe fostele mele cam scartaie dar nu sunt rupte !

On: pe zi ce trece mai frumoasa, nu stii ce sa ii mai faci !

Comment

• E adevarata faza ca prea multa ceata nu avem...masina arata f misto oricum,\
              Felicitari!
              Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• Ceva frumos....., frumoasa masina. Cred ca este al-3-lea logan care imi place,fara tiganeli... .

Comment

• acum sa ai grija de ea si sa te plimbe zeci de mii de km ! ...
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Cristi,vreau sa te felicit asa "oficial" pentru cum a iesit bolidul, frumos foc asa incruntat, sti cum se spune , tot raul a fost spre bine! Vorbim!

Comment

• sa`ti dea D-zeu sanatate sa o faci si mai frumoasa.
                      spor

Comment

• SUPERBA! e o vorba,ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place,asa ca iti doresc sa o plimbi multi km fara nicio problema !te salut si te respect pentru cat ti la aceasta masina,
                        acasa tv!
                        Last edited by PCH; 4 December 2010, 16:27.

Comment

• Originally posted by Logan 4 ever View Post
                          Deci masina e "maxima de bunaciune"
                          Mersi, ce sa mai spun si eu acum. Mersi de vorbele frumoase!

Originally posted by Vladimir View Post
                          Ti le dau eu pe fostele mele cam scartaie dar nu sunt rupte !

On: pe zi ce trece mai frumoasa, nu stii ce sa ii mai faci !
                          Tare faza cu stergatoarele, le rezolvam. Iti multumesc!

Originally posted by flavinho View Post
                          E adevarata faza ca prea multa ceata nu avem...masina arata f misto oricum,\
                          Felicitari!
                          Mersi de vorbele bune. Traiasca xenonul .

Originally posted by serban_pc View Post
                          Ceva frumos....., frumoasa masina. Cred ca este al-3-lea logan care imi place,fara tiganeli... .
                          Serban, iti multumesc si eu pentru toata lucrarea. Sunt super incantat de tot ce-ai facut la masina mea.
                          Ma bucur ca-ti place!

Originally posted by Dany_DNY View Post
                          acum sa ai grija de ea si sa te plimbe zeci de mii de km ! ...
                          Sa dea D-zeu, si tu sa ai grija de a ta dani!

Originally posted by cristicss View Post
                          Cristi,vreau sa te felicit asa "oficial" pentru cum a iesit bolidul, frumos foc asa incruntat, sti cum se spune , tot raul a fost spre bine! Vorbim!
                          Mare om esti Cristi. E bine ca totul a fost cum trebuie si fara niciun fel de problema. Vorbim cu siguranta!

Originally posted by CataFOF View Post
                          sa`ti dea D-zeu sanatate sa o faci si mai frumoasa.
                          spor
                          Asemenea si tie Cata. Te salut si te respect!

Originally posted by PCH View Post
                          SUPERBA! e o vorba,ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place,asa ca iti doresc sa o plimbi multi km fara nicio problema !te salut si te respect pentru cat ti la aceasta masina,
                          acasa tv!
                          Bai my bro e viata mea. O plimb ce naiba, doar de-aia e. O arat la lume si ma dau mare cu ea .
                          Te salut Jose Armando hai acum la distractie .

Am luat si rotile de iarna, din pacate cum vedeti si voi vom fi nevoiti sa le montam ca nu prea mai tine , vremea cu noi. N-as prea dar asta este.

V-am pupat, succes tuturor!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• pai schimba pe iarna(in sange!) ca nu merita sa iti bati joc de OZ-urile alea!

la mine se schimba automat,la apasarea unui singur buton(tu ai functia asta?!))

Comment

• n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum, si cand intru..."suprize suprize"!
                              man...esti tare man...din ce in ce mai frumoasa...
                              si apropo de ceata, scoti lanterna pe geam!
                              bafta!

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                                sa`ti dea D-zeu sanatate sa o faci si mai frumoasa.
                                spor
                                gand la gand, noroc la banuti si la mai multe tiganeli, a iesit frumos de tot
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google