Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a iesit masina giugiuc ... felicitari .
    cateva intrebari:
    - jantele au scapat in accident ?
    - la instalatia cu lupe nu mai ai pozitiile stock ? acum inelele de la lupa sunt pozitiile ?

sa ai grija de ea
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• ooo iauzi ai facut rost de anvelope si jante de iarna ... cand le montam ??

de verzitura nu mai zic nimic ... stii parerea mea!!!
      sigpic

Comment

• bre, poate pana pui jantele de iarna...ii tragi o baie si ii facem niste poze

ps. imi dezmortesc si eu dejtele..... ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          pai schimba pe iarna(in sange!) ca nu merita sa iti bati joc de OZ-urile alea!

la mine se schimba automat,la apasarea unui singur buton(tu ai functia asta?!))
          Gata sefu, s-a rezolvat ... Ce butoane magnifice ai, vreau si eu de-astea.

Originally posted by ionut.c View Post
          n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum, si cand intru..."suprize suprize"!
          man...esti tare man...din ce in ce mai frumoasa...
          si apropo de ceata, scoti lanterna pe geam!
          bafta!
          Mersi Ionut, ti-am urmat sfatul si mi-am pus vreo 2 in masina .

Originally posted by DeLuXe View Post
          gand la gand, noroc la banuti si la mai multe tiganeli, a iesit frumos de tot
          Mersi mult, am vazut eu ca tu cu Geo sunteti mai pretentiosi asa ca vorbele tale nu fac decat sa ma incante. Mersi!

Originally posted by sKyb0y View Post
          a iesit masina giugiuc ... felicitari .
          cateva intrebari:
          - jantele au scapat in accident ?
          - la instalatia cu lupe nu mai ai pozitiile stock ? acum inelele de la lupa sunt pozitiile ?

sa ai grija de ea
          Salut, jantele nu au nici cea mai mica zgarietura sau orice altfel de defect din urma accidentului iar legat de lupe, intr-adevar, nu am mai pus becurile de pozitie si-am lasat decat cerculetele. Daca tu vrei sa le pui si pe acelea le poti monta fara probleme.
          Te salut, voi avea grija.

Originally posted by fuguletz View Post
          ooo iauzi ai facut rost de anvelope si jante de iarna ... cand le montam ??

de verzitura nu mai zic nimic ... stii parerea mea!!!
          Mersi de ieri. Vorbim, se-apropie distractia maxima asa ca odihneste-te .

Originally posted by Thejock3r View Post
          bre, poate pana pui jantele de iarna...ii tragi o baie si ii facem niste poze

ps. imi dezmortesc si eu dejtele..... ;)
          Salut Cosmin, din pacate ieri aveam cauciucurile de iarna in masina si nu mai puteam sta cu ele sa le plimb intr-una. As fi facut si eu poze dar ghinion, zapada parca bate la geam si le-am schimbat.
          Asta este, mai avem de asteptat pana cand vor veni zilele cu soare.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Salut te-am văzut aseara în trefic (pe la 0.30 la p-ta Victoriei - vroiam să ajung la întâlnire dar n-am mai apucat). Se văd bestial farurile!

Comment

• sa cresti mare pentru ieri ... la faza cu distractia maxima ma cam bagi in sperieti ...
              sigpic

Comment

• ne am dat naibii, ne stie lumea de rai n avem ce comenta ce e frumos, e frumos...ce ma enerveaza e ca voi astia de la bucuresti faceti arogante d astea si puneti iarna aliaje pe care unii nu le au nici vara..e moda la voi )
                sigpic

Comment

• Sigur suntem vecini, stau tot pe la p-ta Resita.M-am tinut intr-o seara dupa tine, veneai de la Grasi
                  Tinc fest !!

Comment

• Fiv-ar Grasii de ras sa va fie, cand ne facem abonament...)))?

Sa pui poze Jeane cu masina incaltata-n table, vreau sa o mai vad urata. Bun venit in clubul uratelor!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Alexe, vizitezi si tu locatia? Poate ne fac o oferta , noua loganistilor
                      Tinc fest !!

Comment

• Craciun fericit si tie,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti !

Comment

• te salut Cristi ! ... craciun fericit si plin de bucurii !
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Craciun Fericit tuturor! Toate cele bune din partea mea!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Craciun fericit si tie PAU

Si eu stau tot pe langa GRASII cand ne facem abonament la uriasa
                              sigpic

Comment

• Craciun Fericit si tie si scumpei tale!
                                Y!M: alexut.style

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google