If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
a iesit masina giugiuc ... felicitari .
cateva intrebari:
- jantele au scapat in accident ?
- la instalatia cu lupe nu mai ai pozitiile stock ? acum inelele de la lupa sunt pozitiile ?
n-am mai intrat de vreo saptamana pe forum, si cand intru..."suprize suprize"!
man...esti tare man...din ce in ce mai frumoasa...
si apropo de ceata, scoti lanterna pe geam!
bafta!
Mersi Ionut, ti-am urmat sfatul si mi-am pus vreo 2 in masina .
a iesit masina giugiuc ... felicitari .
cateva intrebari:
- jantele au scapat in accident ?
- la instalatia cu lupe nu mai ai pozitiile stock ? acum inelele de la lupa sunt pozitiile ?
sa ai grija de ea
Salut, jantele nu au nici cea mai mica zgarietura sau orice altfel de defect din urma accidentului iar legat de lupe, intr-adevar, nu am mai pus becurile de pozitie si-am lasat decat cerculetele. Daca tu vrei sa le pui si pe acelea le poti monta fara probleme.
Te salut, voi avea grija.
bre, poate pana pui jantele de iarna...ii tragi o baie si ii facem niste poze
ps. imi dezmortesc si eu dejtele..... ;)
Salut Cosmin, din pacate ieri aveam cauciucurile de iarna in masina si nu mai puteam sta cu ele sa le plimb intr-una. As fi facut si eu poze dar ghinion, zapada parca bate la geam si le-am schimbat.
Asta este, mai avem de asteptat pana cand vor veni zilele cu soare.
ne am dat naibii, ne stie lumea de rai n avem ce comenta ce e frumos, e frumos...ce ma enerveaza e ca voi astia de la bucuresti faceti arogante d astea si puneti iarna aliaje pe care unii nu le au nici vara..e moda la voi )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment