Vandusi jantele maaaaa... erau fitza pe negresa asta!
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
salut..ce motor ai pe megane ? eu am facut scoala pe un 1,4 100 cp..asa zicea instructorul, buna masina si inapatoare...dar mi s-a parut instabila tare, pe la 150 ( am mers pe la sfarsitul orelor cu viteza aia )) ) sa o stapanesti sanatos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostIi pui alte jante sau o lasi asa cum e?
Am uitat sa-ti spun de frana, sunt super multumit. Face ce trebuie.
Originally posted by Niki B View PostVandusi jantele maaaaa... erau fitza pe negresa asta!
Originally posted by Tudor View Postsalut..ce motor ai pe megane ? eu am facut scoala pe un 1,4 100 cp..asa zicea instructorul, buna masina si inapatoare...dar mi s-a parut instabila tare, pe la 150 ( am mers pe la sfarsitul orelor cu viteza aia )) ) sa o stapanesti sanatos
Originally posted by cos_min_i View Posthai ca suspensie la megan sedan nu am mai schimbat ...
sa o stapanesti sanatos
Mai intai cred ca ii vom face o revizie peste vreo luna doua, apoi cu arcurile vedem.
Am de facut asa la ea, bara de fata trebuie schimbata, o schimba proprietarul de dinainte, i-am luat deja si un proiector pentru ca este spart, apoi vreau sa-i aplic un polish pt ca ea fiind neagra se cam vad zgarieturile, interiorul in schimb trebuie facut super bine pt ca domnul dinainte are 2 copii ce-au fost cam nazdravani si au facut mizerie mareeeeeeeeeeeee.
M-a bucurat faptul ca are cartea de service la zi, distributia este schimbata, discurile pe fata etc..., intr-un cuvant ea este intretinuta mai mult pe dedesubt decat la exterior.
Nu troncane, nu bate, e ok masina, doar ca trebuie spalata saraca de ea!!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by evali_daniel View Postsa o stapanesti sanatos nenea Pau...
Originally posted by CataLiNNN View PostUite cine schimba masinile ca pe sosete ....
Sa o stapanesti sanatos colega si sa ajungi cu ea unde nici nu iti trece prin minte
Ieri am fost Bucuresti Targoviste Pucioasa Sinaia Brasov Buzau si home . De vis peisajele, va sugerez sa iesiti la plimbare.
Trebuie sa ma tin tare de moderator ca are bmw , poate-l ajung din urma la urmatoarea .
@Dada, sarumana.
Vreau navi, vreau navi .9! 9! 9!sigpic
Comment
-
sa o stapanesti sanatos Cristi ... multa bafta la ce ti-ai propus sa ii faci !
Comment
-
Aia pe centru, aia. in locul cd-player-ului si spatiului acela mic de depozitare. nu prea-mi place golul acela de-acolo.
Si cred ca vine brici acolo.
28 mil? O gasisi tu? Pfffff, ma abonez la ocazii!
@Mishu
Mersi frumos, oz-urile mai asteapta .
@Dani, mersi fain de vorbele tale. Va fi bine!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment