Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vandusi jantele maaaaa... erau fitza pe negresa asta!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• salut..ce motor ai pe megane ? eu am facut scoala pe un 1,4 100 cp..asa zicea instructorul, buna masina si inapatoare...dar mi s-a parut instabila tare, pe la 150 ( am mers pe la sfarsitul orelor cu viteza aia )) ) sa o stapanesti sanatos
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• hai ca suspensie la megan sedan nu am mai schimbat ...

sa o stapanesti sanatos

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
          Ii pui alte jante sau o lasi asa cum e?
          Vedem cu jantele, stii ce cred ca as vrea sa pun mai intai, cred ca as vrea navigatie dar trebuie sa ma mai interesez un pic pe forumul baietilor de la reno, sa vad pret si na....sa ma calculez un pic.

Am uitat sa-ti spun de frana, sunt super multumit. Face ce trebuie.

Originally posted by Niki B View Post
          Vandusi jantele maaaaa... erau fitza pe negresa asta!
          Tu Niki, nu-mi pare rau ca le-am dat, sunt pe maini bune la Doru, cine stie, poate vor veni si ele.

Originally posted by Tudor View Post
          salut..ce motor ai pe megane ? eu am facut scoala pe un 1,4 100 cp..asa zicea instructorul, buna masina si inapatoare...dar mi s-a parut instabila tare, pe la 150 ( am mers pe la sfarsitul orelor cu viteza aia )) ) sa o stapanesti sanatos
          Salut Tudor, este 1.5 de 105 in 6 trepte. Am mers si eu aseara cu 150 pe portiunea dintre Urziceni si Bucuresti. Ea ce-i drept te leagana, nu pot sa zic ca da domne e una cu asfaltul, foarte instabila nu mi s-a parut, avea o tinuta de drum faina, mi-a placut.

Originally posted by cos_min_i View Post
          hai ca suspensie la megan sedan nu am mai schimbat ...

sa o stapanesti sanatos
          Bre , multumesc.
          Mai intai cred ca ii vom face o revizie peste vreo luna doua, apoi cu arcurile vedem.

Am de facut asa la ea, bara de fata trebuie schimbata, o schimba proprietarul de dinainte, i-am luat deja si un proiector pentru ca este spart, apoi vreau sa-i aplic un polish pt ca ea fiind neagra se cam vad zgarieturile, interiorul in schimb trebuie facut super bine pt ca domnul dinainte are 2 copii ce-au fost cam nazdravani si au facut mizerie mareeeeeeeeeeeee.

M-a bucurat faptul ca are cartea de service la zi, distributia este schimbata, discurile pe fata etc..., intr-un cuvant ea este intretinuta mai mult pe dedesubt decat la exterior.
          Nu troncane, nu bate, e ok masina, doar ca trebuie spalata saraca de ea!!!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• sa o stapanesti sanatos nenea Pau...

Comment

• Uite cine schimba masinile ca pe sosete ....

Sa o stapanesti sanatos colega si sa ajungi cu ea unde nici nu iti trece prin minte

Comment

• Sa o stapanesti sanatos, sa faci multi km cu ea in cele mai bune conditii si fara incidente. Acum astept modificarile ca sunt convinsa ca nu o lasi tu asa cheala
                sigpic

Comment

• Originally posted by evali_daniel View Post
                  sa o stapanesti sanatos nenea Pau...
                  Multumesc!

Originally posted by CataLiNNN View Post
                  Uite cine schimba masinile ca pe sosete ....

Sa o stapanesti sanatos colega si sa ajungi cu ea unde nici nu iti trece prin minte
                  Mersi Cata. Deja in 2 zile i-am facut 800 de km de drag .

Ieri am fost Bucuresti Targoviste Pucioasa Sinaia Brasov Buzau si home . De vis peisajele, va sugerez sa iesiti la plimbare.

Trebuie sa ma tin tare de moderator ca are bmw , poate-l ajung din urma la urmatoarea .

@Dada, sarumana.

Vreau navi, vreau navi .
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• opa nenea
                    hai ca e frumoasa si asta
                    niste oz`uri ceva ?

Comment

• sa o stapanesti sanatos Cristi ... multa bafta la ce ti-ai propus sa ii faci !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ce navigatie vrei? Aia pe centru la 28 de mil? Sau "bricolajul" cu bordul, folosind un PNA?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Aia pe centru, aia. in locul cd-player-ului si spatiului acela mic de depozitare. nu prea-mi place golul acela de-acolo.
                          Si cred ca vine brici acolo.
                          28 mil? O gasisi tu? Pfffff, ma abonez la ocazii!

@Mishu

Mersi frumos, oz-urile mai asteapta .

@Dani, mersi fain de vorbele tale. Va fi bine!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Vezi aici...sunt si mai ieftine
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Auzi bre, am vazut eu la un baiat pe celalalt forum si-a lui parca este touch screen .
                              Trebuie sa vad cam cat costa si-aia, altfel daca nu ma-ncadrez cea de 15 mil nu cred ca m-ar deranja!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• eu zic sa pui navigatia si sa mai cumperi si doua sau trei GPS-uri Mio...tu ai nevoie de asa ceva!

sa o stapanesti sanatos si sa o plimbi mult! sper ca nu incepi si la asta cu arcuri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google