Si mie imi pare ok aia de 15 mil. Daca suporta IGO8 3D sau IGO Amigo (90% sanse sa le suporte), iti dau eu soft-ul Full Europa, actualizat la zi + camerele de supravegere.
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Originally posted by PCH View Posteu zic sa pui navigatia si sa mai cumperi si doua sau trei GPS-uri Mio...tu ai nevoie de asa ceva!
sa o stapanesti sanatos si sa o plimbi mult! sper ca nu incepi si la asta cu arcuri
Pentru inima mea asa.
Originally posted by darksid3 View PostSi mie imi pare ok aia de 15 mil. Daca suporta IGO8 3D sau IGO Amigo (90% sanse sa le suporte), iti dau eu soft-ul Full Europa, actualizat la zi + camerele de supravegere.
Daca-i pun de-aia sper ca vor mai functiona comenzile de pe volan....9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostTeoretic ar trebui sa functioneze comenzile pe volan.
Ce nr de inmatriculare iti pui? Vezi ca 911 USA e luat
Legat de numar .... suPrizaaaa .
Pun 112 USA
Originally posted by PCH View PostSi 86 PCH e luat...a, dar stai ca tu esti mai purisan, poti pune B 79 PCH
sa o stapanesti sanatos.
multi km fara probleme
Asa sa fie s la tine, multi km fara probleme!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Frumoasa masina mai mult imi plac cele hatchback, dar asta e mai incapatoare oricum...
Si zici ca iti place in 6 trepte, pune un soft sa traga mai bine si vezi atunci cum e...
bafta domnu...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Frumusel Megane, continua sa il stilizezi, o remapare si sigur iti va fi de ajuns. Baga navigatie d-aia in bord, va fi utila si ii va schimba si aspectul!
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostFrumoasa masina mai mult imi plac cele hatchback, dar asta e mai incapatoare oricum...
Si zici ca iti place in 6 trepte, pune un soft sa traga mai bine si vezi atunci cum e...
bafta domnu...
Aveam alternativa la cel de 1.9 dar am spus sa raman fidel la 1.5.
Mersi Flo.
Originally posted by aleXpeed View PostFrumusel Megane, continua sa il stilizezi, o remapare si sigur iti va fi de ajuns. Baga navigatie d-aia in bord, va fi utila si ii va schimba si aspectul!
Legat de remapare, nu pot spune ca nu ma bate gandul, da ma bate dar deocamdata sunt multumit de cum trage ea acum asa cum este.
Astept sa ma plictisesc de el si-apoi ii tragem o scriere caligrafica.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Dragute farurile !
Originally posted by Thejock3r View Postpau pau pau pau pau - sarbatori fericite!!!
Marfa jantele !
Comment
-
-
Originally posted by Macs View PostSa o stapanesti sanatos, PAUle !!!
Originally posted by fuguletz View PostMerge bine masinuta, nu troncane nu nimic! Sa o folosesti cu placere si hai la bere diseara
Poate mai apare un diesel in curand in fata blocului!
Daca nu, poate urci tu la mine . Ne-auzim la tel Cata.
Te-astept cu diesel-ul sa afumam dreacu strada aia. Si sa-mi spui de bara cand o schimb daca o mai iau sau nu!
Originally posted by mutu_ionut View PostDragute farurile !
Marfa jantele !
Sa fie primita Cristi,eu zic sa o lasi asa de confort
Orice voi schimba va fi legat doar de comfortul meu!
Te pup!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment