Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu are jante, nu are piele (doar volanul si schimbatorul sunt imbracate), nu are senzori de parcare, nu are tempomat, nu are incalzire in scaune si cotiera la bancheta din spate , nu are xenon si trapa.

Cam astea ar fi diferentele de cea full!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• eh glumeam..sa o stapanesti sanatos

Cica vii o tura cu ea pana la malu marii...dar nu in statiunea costinesti

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        eu zic sa pui navigatia si sa mai cumperi si doua sau trei GPS-uri Mio...tu ai nevoie de asa ceva!
        Mor de ras

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
          eh glumeam..sa o stapanesti sanatos

Cica vii o tura cu ea pana la malu marii...dar nu in statiunea costinesti
          Multam', sa fie.

La mijlocul lui iulie sunt la fite acolo, la bunica .

Originally posted by CataLiNNN View Post
          Mor de ras
          Pai crezi ca are toate tiglele pe casa?
          Iti si raspund, NU.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Cristi..., imi place ce vad..., acum, cand cobori din ea, arati si tu a om serios, cu toate tiglele pe casa... ;)
            Serios acum, e frumoasa, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea fara incidente.
            LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post

Pai crezi ca are toate tiglele pe casa?
              Iti si raspund, NU.
              Ai sictir'

Ce am spus ma, sa cumperi multe GPS-uri! eventual si un Nokia E71 compatibil OVI

Comment

• Ce "baragladina" de uom .

@Doru, mersi fain, acum sa stii ca-s super serios, drept dovada azi la munci toata lumea era pe mese.
                I don't wanna loose you!

http://www.youtube.com/watch?v=2tg4c...&feature=share

Si la 40 de ani sa nu-ti vina sa mergi in club pe asa clip? De-aia vreau sa-mi pun navigatie de-aia .
                Last edited by Eu4yas; 23 May 2011, 17:17.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• esti din acelasi club cu Jenica? muhaha . s-o stapanesti sanatos.
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Pai am auzit ca se plictisea si-am spus sa-i "tiu" omului de urat.
                    Mersi frumos maestre!

Acum, as avea nevoie sa-i curat tapiteria cum trebuie si sa-i dau polish. Ma puteti indruma catre o firma ce efectueaza lucrari de calitate? Cei care ati facut asa ceva si ati fost multumiti, help!
                    Sunt dispus sa ofer pe acest serviciu 500 lei.
                    Multumesc!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• cristi ai un pm !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Frumoasa achizitia mister Cristi! Sa fie intr-un ceas cu cuc!
                        Ce an de fabricatie este jucaria? Cat a costat?
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• raspund eu pentru el: masina este 2007 cu carte service tot, pretul il zice el daca vrea
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                            ...........................

Acum, as avea nevoie sa-i curat tapiteria cum trebuie si sa-i dau polish. Ma puteti indruma catre o firma ce efectueaza lucrari de calitate? Cei care ati facut asa ceva si ati fost multumiti, help!
                            Sunt dispus sa ofer pe acest serviciu 500 lei.
                            Multumesc!
                            Daca altcineva mai stie inafara de Dani il rog sa ma indrume.

Originally posted by Dany_DNY View Post
                            cristi ai un pm !
                            Tinem legatura Dani, mersi.

Originally posted by vitriol View Post
                            Frumoasa achizitia mister Cristi! Sa fie intr-un ceas cu cuc!
                            Ce an de fabricatie este jucaria? Cat a costat?
                            Saliu Crisule, sa dea D-zeu.
                            Este noiembrie 2007, am dat pe ea 29.200 lei la curs bnr de sambata , era vreo 4.1094 => 7100 euro.

Cata, mersi!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Sa cresti mare, nu vrei mai bine sa facem noi interiorul ? Eu te ajut pe tine, tu pe mine! Si daca nu iese cum iti doreste sufletul, cauti sa o faci profi la interior! Daca ne chinuim putin si luam o masina de polish, cred ca o facem si pe aia

p.s: vrei sa refaci bara sau sa o schimbi? e model facelift sau nu?
                              sigpic

Comment

• BAH!!!! E 80 de lei o masina de polish, mai dai 100 de lei pe o solutie polish BUNA si aia e. La interior e simplu. Se freaca cu Biocarpet. Mai iei un maclavais pentru motor, mai iei un maclavais pentru bord si o faci BEC. De restul banilor pana la 500 de lei, faci un plin si mananci la Trattoria in Mamaia....rara dreaq de lene )))
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google