If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu are jante, nu are piele (doar volanul si schimbatorul sunt imbracate), nu are senzori de parcare, nu are tempomat, nu are incalzire in scaune si cotiera la bancheta din spate , nu are xenon si trapa.
Cristi..., imi place ce vad..., acum, cand cobori din ea, arati si tu a om serios, cu toate tiglele pe casa... ;)
Serios acum, e frumoasa, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea fara incidente.
Pai am auzit ca se plictisea si-am spus sa-i "tiu" omului de urat.
Mersi frumos maestre!
Acum, as avea nevoie sa-i curat tapiteria cum trebuie si sa-i dau polish. Ma puteti indruma catre o firma ce efectueaza lucrari de calitate? Cei care ati facut asa ceva si ati fost multumiti, help!
Sunt dispus sa ofer pe acest serviciu 500 lei.
Multumesc!
Acum, as avea nevoie sa-i curat tapiteria cum trebuie si sa-i dau polish. Ma puteti indruma catre o firma ce efectueaza lucrari de calitate? Cei care ati facut asa ceva si ati fost multumiti, help!
Sunt dispus sa ofer pe acest serviciu 500 lei.
Multumesc!
Daca altcineva mai stie inafara de Dani il rog sa ma indrume.
Sa cresti mare, nu vrei mai bine sa facem noi interiorul ? Eu te ajut pe tine, tu pe mine! Si daca nu iese cum iti doreste sufletul, cauti sa o faci profi la interior! Daca ne chinuim putin si luam o masina de polish, cred ca o facem si pe aia
p.s: vrei sa refaci bara sau sa o schimbi? e model facelift sau nu?
BAH!!!! E 80 de lei o masina de polish, mai dai 100 de lei pe o solutie polish BUNA si aia e. La interior e simplu. Se freaca cu Biocarpet. Mai iei un maclavais pentru motor, mai iei un maclavais pentru bord si o faci BEC. De restul banilor pana la 500 de lei, faci un plin si mananci la Trattoria in Mamaia....rara dreaq de lene )))
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment