Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cel care a cumparat-o de noua, a optat pentru optiunea de 8 airbag-uri.

La Megane nu e ca la Logan, sa ai toate dotarile definite de nivelul de echipare. Mai poti pune cate ceva in plus, contracost, evident.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Sau da, se poate si-asa. Daca ar fi optat si pt ESP+tempomat era brici .
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Daca ar fi vrut ESP si tempomat, ar fi optat pentru versiunea Privilege si tot la banii aia ar fi ajuns.

Comment

• Eh, la privilege mai aveai jante pe 16, un pic de piele si incalzire scaune, la cea de varf, privilege lux, aveai si czenon, magazie de cd-uri, in sfarsit.....

Si-asa mi-a spus ca a dat pe masina 18.000 de euro, a luat-o in leasing, a achitat-o inainte de termen si l-a dus la vreo 20.000 dupa calculele lui.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Cruise control nu-ti place sa zici. Auzi, tempomat.
            Frantuzii tai spun si acum ordinateur in loc de computer.

Cristi, tempomatul (na, spun ca tine) te indeamna sa faci nani, noaptea. Ziua, ce-i drept e fain, dar drumurile noastre, curba-groapa-curba nu ajuta prea mult.
            E fain ca ai 8 airbaguri.
            Ce jante ii pui in primavara?

Comment

• Diferenta intre Expression si Privilege, in 2007, era de vreo +/- 1000 E, iar daca optai pentru ESP la versiunea Expression, te costa vreo 600 E. Clar era mai rentabil sa cumperi Privilege.

Stiu toate astea pentru ca in 2007 ma interesam de toate masinile de pe piata si pana la urma am ajuns sa o iau pe cea mai buna si ieftina.
              Last edited by vitriol; 9 December 2011, 19:06.

Comment

• Aia era Symbol, prietene vitriol.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Prietene Niki... iti urez din toata inima sa mergi cum poti. Era Megane.

Comment

• La asta m'am referit:
                    [...]si pana la urma am ajuns sa o iau pe cea mai buna si ieftina
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Bă, treci pă cafenea ca facem deranj la baiatu' asta pă pagina!

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                        Cruise control nu-ti place sa zici. Auzi, tempomat.
                        Frantuzii tai spun si acum ordinateur in loc de computer.

Cristi, tempomatul (na, spun ca tine) te indeamna sa faci nani, noaptea. Ziua, ce-i drept e fain, dar drumurile noastre, curba-groapa-curba nu ajuta prea mult.
                        E fain ca ai 8 airbaguri.
                        Ce jante ii pui in primavara?
                        Te indeamna sa dormi un pic asa, stii ce am observat totusi, cablajul este, numai ca daca vreau sa pun ar trebui sa cumpar niste butoane, plus daca vreau sa fac ca la carte ar trebui sa-i cumpar si un volan de privilege (ar insemna sa fie bej, al meu este negru), asta ar fi varianta scumpa, daca nu sa-i infig 2 butoane in volan, varianta ieftina. Probabil o sa implice si un update de soft, nu stiu sigur, nu m-am interesat prea tare nici de asta.

Jantele, in prima faza ma gandesc la ceva de serie, singurul lucru care ma deranjeaza ar fi pretul lor. Ok, am gasit 400E, am vazut si-aici pe forum 360E, dar totusi, sunt si sh si sunt de serie, adica na, nu e cine stie ce. In sfarsit ma mai gandesc, piata e larga, sper sa aleg ceva fain.

Originally posted by vitriol View Post
                        Diferenta intre Expression si Privilege, in 2007, era de vreo +/- 1000 E, iar daca optai pentru ESP la versiunea Expression, te costa vreo 600 E. Clar era mai rentabil sa cumperi Privilege.

Stiu toate astea pentru ca in 2007 ma interesam de toate masinile de pe piata si pana la urma am ajuns sa o iau pe cea mai buna si pe cea mai ieftina.

Te cred, nu zic nu. Tind sa cred ca totusi ai facut o alegere buna. Iti dai seama ca vanzatorul a pierdut ceva banuti cand mi-a vandut-o mie.
                        Attached Files
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Alea dn poza sunt Reinastella. Sunt si cu mai multe spite, de serie, le poti da o nuanta fumurie, s-ar potrivi mai bine cu masina.

Curacao se cheama alea cu mai multe spite.

Comment

• Bucsile alea cand le schimbi ?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Uite tipurile de jante originale de megane, ph1 si ph 2, pe 16 si pe 17, sa ai de unde alege conasule, pentru inceput.
                              Apoi niste Wolfrace.

Comment

• Modelul Curacao imi place mie...sunt faine rau!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google