Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mr.K View Post
    Alea dn poza sunt Reinastella. Sunt si cu mai multe spite, de serie, le poti da o nuanta fumurie, s-ar potrivi mai bine cu masina.

Curacao se cheama alea cu mai multe spite.
    Da, ele sunt si ele imi plac, Reinastella. Ma-ntorc la pret si spun ca-s cam scumpe pt ce pot ele.
    Vom avea jante, cu siguranta ma voi consulta cu voi. O sa fie bine.

Originally posted by darksid3 View Post
    Bucsile alea cand le schimbi ?
    Tu, tu esti un mare domn. Iti multumesc, stii ca am stat 31 de minute la tel?
    Mult!
    Multumesc pentru toate vorbele tale!

Originally posted by mr.K View Post
    Uite tipurile de jante originale de megane, ph1 si ph 2, pe 16 si pe 17, sa ai de unde alege conasule, pentru inceput.
    Apoi niste Wolfrace.

http://meganeccforum.free.fr/phpBB2/...st=0&sk=t&sd=a
    Maxim 16, clar. O sa fim legali, 205/55. Sa nu ne deranjeze gropile.
    Jantele le stiu, pe toate , numai ca alea imi plac mult, vom purta o discutie.

Originally posted by PCH View Post
    Modelul Curacao imi place mie...sunt faine rau!
    Vorbim, cu siguranta.

Una peste alta, pun si eu poze aici, eram bucuros de reactii cand se-ntampla ieri.
    Merg usor si se-aude poc, realizez, pun frana, ma uit in dreapta, vine un matiz rosu langa mine si o dama gravida. Cobor, ma uit, e usor. E atat de usor incat reconstructia incepe.
    Usa, bandou, pasaj roata, capac, si 2 unghii pe bara spate.

Nu va speriati, e atat de usor incat am realizat ca e spre binele meu, cele 3 elemente vor fi vopsite .

Va salut, keep in touch!

P.S. Moderatorule, esti viata mea si te rog sa nu-mi mai dai ban ca lumea crede ca eu sunt naspa auzi! Te pup!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Pacat ca esti corporatist
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Legat de jenti eu ti-as propune 2 modele: OZ Envy 17" si BBS CX-R 19"(daca incap)
        Bineinteles bugetul si gusturile raman ale tale.
        Nu ma pricep la VT dar poate te ajuta cineva cu o imagine de ansamblu.
        Attached Files
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Multumesc dar sunt cam mari.

De curiozitate merg la asigurari Carpatica unde doamna gravida cu matizul avea rca. Inarmat cu de toate la mine, si pix chiar, la ora 8 ajung la minunatul sediu din sos. Alexandriei 164.
          Sediu = o maghernita in autogara Rahova, am crezut prima data ca este punct de vanzare la bilete ratb.
          Vin agentii constatatori, unul intreaba pe altu': E multe accidente azi?
          Eram deja vreo 10 insi, ne invita sa luam bilet de ordine, am nimerit al saselea. Zic, hai sa astept.
          De la ora 8 pana la 10 ei au facut un singur accident. Misto .
          Eu cu doua zgarieturi pe masina ce sa mai, zic, inca 10 ore de asteptat , ma duc dreacu la munca.
          Ii strang mana doamnei, ea ma pupa , barbatasu sa ma pupe si el, le-am spus calduros sa mearga cum pot ei mai bine si sarcina usoara doamnei.
          Scap de mirosul de closet in sfarsit.

Sa traiasca al meu casco => reparatie ce este stricat + un far + un parbriz, merg la Meridian.

Acolo mi se spune ca la domnii ce ajung in pragul varstei de 30 de ani , si chipesi se face resoftare gratuita la meganski!
          Hap? Serios? Nu prea voiam, a venit cineva de-acolo, mi-a explicat despre ce este vorba....Am inteles.

Concluzie, am plecat de-acolo cu alta masina......dar totusi e proprietatea mea .

Povestea continua !
          Attached Files
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Cum bre? Resoftare moca?

Comment

• Da tu, cica este un fel de "recall" pe barba Renault. Mi s-a spus asa......La anumite motorizari si in functie de perioada de fabricatie + sistemul de injectie folosit se va face o resoftare.
              Discutai cu dark mai devreme si incercaram sa solutionam misterul. Probabil ca actualul soft tine cont de numarul de kilometrii si pluseaza prin alti parametrii. Nu stiu sa explic prea mult acum dar ma voi informa.

Ca sa vezi chestie, eu aveam pedala de ambreiaj tare, chiar ma gandeam sa-l schimb, cand am plecat acum de-acolo, e moale ca la loganul benzinar.
              Nu este autosugestie, este chiar moale.
              Plus ca masina se urneste foarte frumos la ralanti iar zgomotul produs de K9K este mult mai melodios. Nu stiu ce sa spun deocamdata mai multe dar ma voi documenta.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Masina prinde viata . Soc in randul sustinatorilor frumosului meganski , geamurile spate functioneaza! (darksid3, mr. K, PCH, Niki, Vitri si etc....)

As mai avea cateva impresii despre ea, dar nu am poze din pacate, asa ca poate mai bine sa mai asteptam.....

La Multi Ani prieteni!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Stiii de ce merg geamurile acum ?? Pentru ca ai fost bun si darnic cu doamna insarcinata !! Urla masina dupa niste jante ! Eu asa zic....

Drumuri bune cu noua " bestie " !

Un 2012 plin de realizari iti doresc !!

Comment

• ce aveau Cristi pana la urma?
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                      Masina prinde viata . Soc in randul sustinatorilor frumosului meganski , geamurile spate functioneaza! (darksid3, mr. K, PCH, Niki, Vitri si etc....)

As mai avea cateva impresii despre ea, dar nu am poze din pacate, asa ca poate mai bine sa mai asteptam.....

La Multi Ani prieteni!
                      Vinde-o !
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                        Stiii de ce merg geamurile acum ?? Pentru ca ai fost bun si darnic cu doamna insarcinata !! Urla masina dupa niste jante ! Eu asa zic....

Drumuri bune cu noua " bestie " !

Un 2012 plin de realizari iti doresc !!
                        Sa stii ca....Poate din acea cauza.

Urla ea dupa jante, urlu eu, da' sa ma vezi ce gura am my friend , speram ca la primavara decat sa punem celelalte roti, timp este, vointa este, janta sa pice bine speram )).

Te pup!

Originally posted by matheo66c View Post
                        ce aveau Cristi pana la urma?
                        O mai desfacusem odata. Nu eu, eu si cativa prieteni buni. Constatasem ca nu-i vine plus la geamurile spate.
                        Baiatul asta de azi a luat-o de la cap. Scos UCH, verificat alarma, verificat tot ghemu' de fire, stat, hai sa mancam, iar verificat fire, scos fata de usa spate afara, scos bancheta....Fuck.
                        Sunt mufe sub scaunul sofer si fire.....
                        Scos scaun sofer, scos mocheta, cand tragem de mocheta, un punct verde pe tabla, clar, oxidare....plusul era in minus, inverzit tot, ma dar numai plusul ma, celelalte fire nu.
                        Cred ca s-a nimerit ceva apa acolo in cei 4 ani, nu stiu, banuiesc si a atacat doar acolo.
                        A fost de lipit un fir si ceva munca.
                        Atat!

Originally posted by darksid3 View Post
                        Vinde-o !
                        Nu, pt ca o vreau!

Myth busted.
                        Last edited by Eu4yas; 29 December 2011, 03:10.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• resoftarea e un update si de obicei se face pe gratis nu pe bani dar asa le place lor sa faca pe interesantii.E disponibila din cauza ca probabil au existat ceva buguri la softul vechi .
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Stiu ca la Megane 2 este ceva obisnuit sa se mai stranga apa in zona respectiva mai ales iarna cand cetateanul se urca cu zapada pe gumari...bine ca ai rezolvat, ca facusem eu rost de un ciocan sa le rezolvam.

Vorba lui Dark dar si a unor neprihaniti...VINDE, PLEACA,.....

Comment

• N-am cuvinte, ma bucur pentru tine ca functioneaza.
                              Ti-am zis eu ca micile accidente rezolva diverse alte probleme. La masinile Renault.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                resoftarea e un update si de obicei se face pe gratis nu pe bani dar asa le place lor sa faca pe interesantii.E disponibila din cauza ca probabil au existat ceva buguri la softul vechi .
                                Agree with you. Chiar pe gratis s-a facut .

Originally posted by PCH View Post
                                Stiu ca la Megane 2 este ceva obisnuit sa se mai stranga apa in zona respectiva mai ales iarna cand cetateanul se urca cu zapada pe gumari...bine ca ai rezolvat, ca facusem eu rost de un ciocan sa le rezolvam.

Vorba lui Dark dar si a unor neprihaniti...VINDE, PLEACA,.....
                                Stii ca m-am vaitat asta vara ca o desfacusem jumate din cauza apei . Treaba misto e ca eu o desfacusem pe partea pasagerului , firele erau dincolo dar ai si tu dreptate, erau afectate de apa clar.

Iti spun un secret, am dat jos cateva plastice => sa-mi trag *^*(*&%&&**)( daca nu masina asta are in jur de: 528894622355123696454,99 de clipsuri, cleme, surubele, surubele din plastic, piulite, piulite din plastic.

Originally posted by mr.K View Post
                                N-am cuvinte, ma bucur pentru tine ca functioneaza.
                                Ti-am zis eu ca micile accidente rezolva diverse alte probleme. La masinile Renault.
                                Da, asa e . Micile accidente si un pic de timp.

Merg sa iau un smirghel de apa, ma apuc sa vopsesc din nou manerele de plastic din fata.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google