Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am facut noi, am dres noi => bielete noi! Pac pac. Merge bine acum, chiar bine!

Mersi Matheo, mersi Dark, PCH danke shanke!

Mersi si lui Alex pt piese.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Diseara, sa ne vedem cu bine in acelasi loc..., muhahahahahahahaha..., sa vezi demonstratie....
      Am putea sa deschidem o linie de pariuri...gen...: DE UNDE VA INCEPE COADA?

In alta ordine de idei, incantat sa te intalnesc! ;)
      LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Se stie! Il mai convingem si pe maestrul Cosmin si poate o punem de-un septica in liniste la coada!

Cand eu spun ca fitele-s pe Petricani nu ma crede nimeni!

Te pup, acelasi sentiment il am si eu, chiar ma bucur tare mult sa-mi mai clatesc ochii cu o masina frumoasa ca a ta!

Legat de beautifull meganski, hahahaha, , nu sta nicio clipa, nu conteaza, vara, iarna, zapezi, canicule etc etc etc....coafura rezista nene!
        85.000 keep on rollin'!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Daca ramane trenul inzapezit fix la bariera Petricani, se umple de FITZE toti participantii la trafic
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Iti dai seama ce cantitati industriale de noxe sunt pe zona aia??? Masina ta vine si cu masca de oxigen in standard?

Comment

• hahahahahahahahahaha......, ma uit pe fereastra si nu reusesc sa ma hotarasc...., cam la ce ora sa ma pun in miscare pentru a ajunge AZI acasa...))))))))))))
              any way...., buna ideea cu cartea...., doar ca eu nu ma joc Jock3r-ul la masa...))))))))
              LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Table, luati o cutie cu table.

Comment

• Am facut io, am dres io, in week-end acum. Curatat, gresat si uitat pe la placutele de frana, mai merg ceva, pare in regula.
                  Si o chestiune ce mi-a facut un baiat la stopurile spate, mie imi place tare mult. Deocamdata este gata doar unul, sper ca asta seara sa-l rezolve si pe al doilea. Chiar imi place.
                  Attached Files
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Ti-am vazut azi masina pe Maior Coravu dar nu am observat soferul! Merge singura? Pot sa ii spun Kitt, fiind si neagra zic ca merge...
                    Mai las-o si pe ea sa se odihneasca, parameciule!

Comment

• Uite si o bara de RS, la pret acceptabil.

Comment

• Zic mai bine sa puna de mcv....

Comment

• Marfa lucrarea la stop.
                          Tot baiatul care ti-a facut si la logan?
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            Ti-am vazut azi masina pe Maior Coravu dar nu am observat soferul! Merge singura? Pot sa ii spun Kitt, fiind si neagra zic ca merge...
                            Mai las-o si pe ea sa se odihneasca, parameciule!
                            Daca Dinamo mai ia o bataie (sora cu moartea) si Miercuri ai toate sansele sa vezi MASINA circuland fara oprire pe strada ta in seara/noaptea respectiva.
                            Te pup!

Originally posted by mr.K View Post
                            Uite si o bara de RS, la pret acceptabil.
                            http://www.loganclub.ro/forum/vand_b...3.html?t=40953
                            Stiu bara mai demult dar nu tind spre asa ceva. Plus ca am impresia ca mai trebuiesc si cativa suporti pe langa, atentie, sper sa nu ma insel, cred ca trebuiesc si alte faruri.

Ca si gluma, sper sa fie buna (gluma), cum este bara de rs cu pachet de drumuri grele si jante de tabla?

Originally posted by matheo66c View Post
                            Marfa lucrarea la stop.
                            Tot baiatul care ti-a facut si la logan?
                            Mersi my precious. Nu este acel baiat, este un tip de pe un alt forum, am vazut la cateva megane-uri, nu multe, si mi s-a parut ca este de efect fara prea multa bataie de cap. Eu am intrebat acolo cine stie sa faca asa ceva si el mi-a raspuns. Este un tip foarte de treaba.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Ca si gluma, sper sa fie buna (gluma), cum este bara de rs cu pachet de drumuri grele si jante de tabla?
                              Ai uitat de motorul sport 1.5 dci.
                              Ziceam si eu.. sa te pun la cheltuiala.
                              Are un vecin un Megane 1.4 16V rosu si i-a pus bara din asta, cred ca si alte faruri. Arata foarte bine, dar motorul ala e fioros rau de tot.
                              Sa te vedem cu jantele mai intai, las-o cu PDG, ai nevoie de el pe traseul tau zilnic.

Stopul chiar arata bine.

Comment

• Ce-s mah alea ? Lede ?
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google