Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• totul e bine cind se termina cu bine....concediu placut domnu..

Comment

• oooo in sfarsit ai terminat Concediu placut
      p.s. vreau si eu ((
      Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• iar concediu ma?
        sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
          Bine ca e pe roti si pregatita de drum.
          Concediu placut!

Originally posted by matheo66c View Post
          Aventurier esti nenea Pau cu masina asta, ai scapat cu bine si asta conteaza

Concediu de vis iti doresc
          Originally posted by fuguletz View Post
          Intr-un final o aduci si tu acasa ... am crezut ca ai vandut-o ...

oare cine o fi aia prima persoana pe care ai sunat-o?
          Originally posted by evali_daniel View Post
          totul e bine cind se termina cu bine....concediu placut domnu..
          Originally posted by iguana View Post
          oooo in sfarsit ai terminat Concediu placut
          p.s. vreau si eu ((
          Baieti mersi fain numai ca mai avem o luna si 7 zile de lucru pana la concediu. Am inceput sa taiem zilele pe calendar!

Am fost si am luat-o. Eu sunt multumit la prima vedere, chiar neasteptat.
          Colac peste pupaza am avut placuta surpriza sa vad ca baietii de-acolo mi-au vopsit si capacele de la oglinzi fara sa le spun eu nimic sau fara a fi trecut undeva pe foaia de dauna.
          Erau si cam zgariate....
          Mai rar sa vezi asa.
          Un alt plus este ca aveam capota fata pt polish dar ei au optat pt revopsire. Mi-au dat masina fara a le da acceptul societatea de asigurari pt operatiunea asta.

Arata bine sa stiti imi pare rau ca nu am facut poze dar am fost pe fuga. Voi reveni.

@Cata stii tu pe cine! Poate coboram diseara la o bere si sa ti-o arat.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Baieti mersi fain numai ca mai avem o luna si 7 zile de lucru pana la concediu. Am inceput sa taiem zilele pe calendar!
            AMR 24. Iti iau fata.

Bah, pune poze si cu masina, si cu tine. Sa stim cum mai arati.

Comment

• Sa-ti iei sufa la tine
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ai uitat sa suni de vreo 2 zile

Poate iesim in seara asta la 1 bere 2-3-4!
                sigpic

Comment

• Hai bre odata cu Scumpa mea 4.

Comment

• Hai sa incercam.

De la shufe, greieri, poNpe, injectoare, pesti etc etc am decis ca este timpul sa ne despartim de beautifull meganski.
                    Cateva vorbe despre el, ne-am luat la revedere in Mai, la 111.000 km, l-am trimis la Slatina, totul s-a desfasurat rapid, in 10 minute si 200 de metri parcursi, baietii au zis da, o luam .
                    Megane-ul, mi s-a parut o masina frumoasa, incapatoare, super ok la consum, ma refer la diesel (ca si idee anul trecut am mers afara 1100 km fara sa alimentez si mai aveam un pic de motorina fara ca becul sa fie aprins) si zic, nu foarte scumpa la intretinere daca NU mergeti in service Renault.
                    Ca si puncte slabe, sunt cateva, v-as sfatui daca vreodata va ganditi sa va cumparati aceasta masina, sa o luati daca aveti chef sa mesteriti voi sau cum sa zic, sa o bibiliti...Spun asta pt ca va veti trezi cu cate mici probleme prin habitaclu, pe la fetele de usi...in fine. Sau, v-as indruma spre cel hatchback.

Acum, pun 3-4 poze, va rog sa ma credeti ca nu am altele.
                    2 luni de cautari, vazut cateva masini, matrasite, spoite...pfff cred ca va imaginati si voi.
                    M-am oprit pana la urma la negru , nu-mi doream asta, dar na.
                    318d, 2.0, 143 cp, inceput de 2009, pret bun , la kilometri ce-i are .
                    Nu are cine stie ce dotari, navi mic, pilot, senzori ploaie/lumina, senzori parcare cu afisaj pe navi (asta imi place tare), webasto si start/stop.
                    Pt mine e ok, sunt multumit.
                    Merge bine, nu bate, nu troncane, nu trage stanga dreapta .

Din repect pt fostul proprietar si totodata din anumite motive personale am sters numarul de inmatriculare, nu fac asta de fite sau alte treburi.

Va salut!
                    Attached Files
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Pai si ce dotari mai voiai mah? Ca mai sunt cateva numarate pe degetele de la o mana, pentru "full option"

Comment

• Merge bine, nu bate, nu troncane, nu trage stanga dreapta
                        ......geamurile spate functioneaza....

Ti-a venit mintea la cap si ti-ai luat MASINA. Bravo!

Ii pui B 231 PAI?

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                          Pai si ce dotari mai voiai mah? Ca mai sunt cateva numarate pe degetele de la o mana, pentru "full option"
                          Dark, mai sunt, mai sunt, trapa, xenon, navi mai profi si mare, stii tu, p(i)ele , scaune, parctronic....
                          Venise aseara si amicul meu cu 330 xd, si zicea si el ca e ok totusi si ca nu mi-ar trebui mai mult.

Originally posted by mr.K View Post
                          ......geamurile spate functioneaza....

Ti-a venit mintea la cap si ti-ai luat MASINA. Bravo!

Ii pui B 231 PAI?
                          , pai am mai scapat de serpii astia? Germania-n sus, Germania-n jos...Ma disperasera la creierii capului .
                          Numar vedem, avem pe 9 rar, apoi mergem la militie sa o personalizam .
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Nu exista BMW care sa le aiba pe toate, totul se rezuma la configuratia ceruta de client. Poti sa ai xenon si trapa si sa nu ai navigatie. Poti sa ai navigatie professional si sa nu ai xenon si cruise control, etc.
                            Spre exemplu, eu am interior sport si n-am xenon. Altele au invers.

Comment

• De unde rezulta ca trebuie sa ai minumum 2 BMW-uri in curte. O zi te plimbi cu ala cu xenon si cruise control, o zi cu ala de are navi mare si piele.

Comment

• E 90 modelul facelift . Frumos de tot . Zilele anterioare am avut privilegiul sa conduc cca 200km pe un 320d . Placut impresionat de pozitia la volan si comfort . Daca nu sunt prea indiscret , poti sa imi zici cu cat ai achizitionat-o ? Poti si pe Pm , daca vrei . Sa o folosesti sanatos .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google