Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hehee... ce schimbare radicala. Sa o stapanesti cu placere, PAU!
    Daca nu e secret, cat ai dat pe ea? Ai luat'o din tara, cam cati km are?
    Toate faine!
    I don't ride low, I fly high...

Comment

• PS: Tu poti rabata bancheta spate? Eu nu pot si am inteles ca masinile luate din Germania, nu prea au optiunea asta.

@mr.k: Personal, nu vad rostul senzorilor de ploaie si lumina, deci sunt optiuni mai mult de moft. Nici macar cruise control nu e o optiune vitala, mai ales daca iesi rar din oras. De asemenea, clima bizonala nu o vad ca pe ceva must have...dar asta e, discutam de clasa premium.

@PAU: Bah, dar ai vazut ce moale e bordul? Zici ca e piele de buca de sugar
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• se gasesc radiere la fel de moi, stai linistit
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Pentru astia de conduc de pe bancheta din spate, cruise controlul e un must have, ca asa mai odihnesc si ei piciorusele.

Eu personal cand aud de tot soiul de senzori ma gandesc la costul inlocuirii lor, asa ca mai bine lipsa. Motor si suspensie buna sa aiba masina, scaune comode si rezervorul plin.

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
            se gasesc radiere la fel de moi, stai linistit
            Nici macar un ac de cusut, n-are unde sa bage la asta...discutam de masini facute in Bavaria, nu in bucataria de croissant-uri

Comment

• te pui cu Pau ? , de dragul vremurilor bune ...
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Cand i s-o umple bordul de erori, pe motiv ca cine stie ce mufa a scos si a inregistrat computerul eroare, o sa stea potol. La asta, nici macar placutele de frana nu le poti schimba fara sa deconectezi senzorul de uzura si care apoi sa-ti clipoceasca i Drive-ul cu rosu, ca-s placutele cu probleme

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                  De unde rezulta ca trebuie sa ai minumum 2 BMW-uri in curte. O zi te plimbi cu ala cu xenon si cruise control, o zi cu ala de are navi mare si piele.
                  Hahahahahaha. Intr-adevar e cum zice dark. Multe tipuri de echipari, de fapt, nu cred ca am vazut 2 masini la fel, una avea ceva, alta n-avea ceva dar avea altceva si tot asa...

Originally posted by TM80MAT View Post
                  E 90 modelul facelift . Frumos de tot . Zilele anterioare am avut privilegiul sa conduc cca 200km pe un 320d . Placut impresionat de pozitia la volan si comfort . Daca nu sunt prea indiscret , poti sa imi zici cu cat ai achizitionat-o ? Poti si pe Pm , daca vrei . Sa o folosesti sanatos .
                  Mersi fain ti-am trimis un PM.

Originally posted by Macs View Post
                  Hehee... ce schimbare radicala. Sa o stapanesti cu placere, PAU!
                  Daca nu e secret, cat ai dat pe ea? Ai luat'o din tara, cam cati km are?
                  Toate faine!
                  Macs, mersi, iti trimit un mesaj in cateva minute.

Originally posted by darksid3 View Post
                  PS: Tu poti rabata bancheta spate? Eu nu pot si am inteles ca masinile luate din Germania, nu prea au optiunea asta.

@mr.k: Personal, nu vad rostul senzorilor de ploaie si lumina, deci sunt optiuni mai mult de moft. Nici macar cruise control nu e o optiune vitala, mai ales daca iesi rar din oras. De asemenea, clima bizonala nu o vad ca pe ceva must have...dar asta e, discutam de clasa premium.

@PAU: Bah, dar ai vazut ce moale e bordul? Zici ca e piele de buca de sugar
                  Merge sa rabatez, are butoanele in portbagaj si cred ca are si plasa de-aia pt schiuri.
                  Tu ai dreptate mai mereu, cruise control l-am folosit pe E85, am iesit la o plimbare, ce sa zic, e ok, il fixezi la 130-150, mergi 7 sau 10 km apoi n-ai incotro si sare, pe autostrada este mai ok dar mai avem pana sa fie gata.

Deci plansa aia de bord nu stiu din ce e facuta dar stau cu mana stanga numai pe ea.

Originally posted by 827sam View Post
                  se gasesc radiere la fel de moi, stai linistit
                  Am incercat sa pun radiere din nou, dar a plecat masina de langa mine si mi-a zis , jet mah, RAUS! Glumesc...
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Mai ajungi cu mainile pe bord, cad tu conduci de pe bancheta spate?

Comment

• Ma cam intind asa .

Stii ce mai are? Mai are carlig de remorcare, electric! A fost atractie mare la el.
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Eu n-am BAH! N-am nici bancheta spate rabatabila, nici carlig...un porc nu pot sa car cu ea, o remorca cu porumb...nimic!

Comment

• Da-l dracului de carlig , si-asa, l-am lasat acolo sub bara.

Apropo, sa spun cateva si de consum:
                          - Buc - Ploiesti (stat la coada la Barcanesti) - Buzau - Buc - 5% regim, 130-150, si 70 in localitate.
                          - Urban sta undeva la 7,4% fara bruscari, fara plecari tari etc, un regim de mers normal si cu S&S activ la unele semafoare.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Sigur ai nevoie de leduri
                            sigpic

Comment

• Logic ca merge bine. Asta e mașina, nu tentativa! Raus!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google