Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scumpa Mea 3

Va salut si eu, sa ma laud cu podoaba.

M-am hotarat cam prin august anul trecut, am facut rost de bani si in 2 zile am ales-o, ceva de genul joi am vazut-o si vineri i-am dat banii omului . M-a costat 5800 E, este din 2006, aprilie, Laureate, avea 40.000 km, acum aproape 53.000 km.

Atasez cateva poze, nu este prea curata aici, dar na pe-astea le-am gasit si eu (va rog nu sariti pe mine ca nu am grija de ea, mai adaug eu pe parcurs

Am schimbat si eu pe ici, pe colo ce am putut si cat, dar cel mai multumit sunt de schimbarea spolerului fata. Tin sa spun ca am inceput sa pun pe ea dupa ce am intrat pe acest forum si am vazut foarte multe masini frumoase, am si mai multi useri carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale: THEJOCKER, CRISNEG, M V P, LAUR (DVL), GIONIKA, IAMAGI, ANDREY_RS, ADY_P, SKANDAL, OCTAVIAN_30, DOC.

Ok am sa pun pozele, astept si eu comentarii PRO SAU CONTRA nu este nicio problema, am de invatat.

Am sa mai revin cu poze.
    Attached Files
    9! 9! 9!
    sigpic

Frumoasa masina sa ai noroc de ea!!!

Comment

Sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea sa ai grija de ea si multi km fara probleme.

Imi place cum arata. Ca sugestie jantele ar trebui mai mari si poate o suspensie sport.

Stopurile sunt rosii complet ? Ca din poze nu imi dau bine seama. Dar e ok masina.

felicitari.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Asa este S D P....am sa dau jos jantele, arcurile imi trebuiesc mai mult ca oricand, daca cineva ridica de ea in zona aripilor poti sa bagi capu' la pasaj acolo fara probleme. Eu le-am pus sa vad cum vin pentru ca le am de prin 2006, a avut dreptate Ady_P (el a zis ca nu pune jante fara suspensie). Stopurile sunt rosii, facute de primul proprietar, a vopsit pana si locul de la marchearriere -> nu prea vezi cand dai cu spatele noaptea.
        Multumesc.
        radu2008: mersi frumos....dau o bere
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

jantele arata bine imi place modelul daca iti iei jante mai mari pe astea le poti pastra pntru iarna cu niste cauciucuri de iarna.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Euforia man..ce ai facut pomelnicul ala? Suntem aici sa ne ajutam reciproc nu sa ne ridice lumea statui
            Ce pot sa-ti zic de masina..sunt urmatoarele :

- Poti lasa jantele astea dar pe viitor parca as schimba cauciucurile cu ceva mai late
            - toba aia suna super bine - chiar imi place
            - Esti tinerel..sprintenel..niste "harcuri" ar veni de minune pe masina
            - Poate pe viitor ii bagi un kit de bixenon

Cam atata am de zis..ptr inceput

Sa o porti sanatos...si sa ne urmezi pe unde o sa mai colindam !!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Cosmin, mersi frumos ..... farurile le-am luat (170), ajung maine, am sa vorbesc cu dan.gutu sa-i pun instalatia de care ai zis tu, cea de 55, toba intr-adevar are sound fantastic dar daca nu aveam silencer o dadeam jos in secunda 2 (am sa pun si un mic filmulet), urmatoarea achizitie vor fi cu siguranta arcurile H&R.

Tinerel n-o sa-ti vina sa crezi dar fac 27 in Aprilie.

Cu bine,
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

27?????? uau....Multi inainte! Frumoasa si ingrijita masina,ca sfaturi cam aceleasi cu ale lui Cosmin.Jantele sunt pe 15?

Comment

Frumoasa masina. Pune-i arcuri !!! Stopurile arata foarte bine facute rosii, chiar daca nu vezi noaptea cand dai cu spatele. ;)
                  sigpic

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                    27?????? uau....Multi inainte! Frumoasa si ingrijita masina,ca sfaturi cam aceleasi cu ale lui Cosmin.Jantele sunt pe 15?
                    Te-am blocat pentru urmatoarea intrebare Laur este .....majoritatea imi spun ca am 18-21, hai 23 max . Ca raspuns dap sunt pe 15 si balonul de la cauciuc este cam mic 50/195, sunt wolfrace hybrid.

Abu20: mersi, fac si eu cat pot, numai ca imi trebuie rabdare si nu prea am....cand le-am vazut masinile la baietii din bucuresti, la prima intalnire, am crapat, de-atunci mi-a intrat in cap numai Logan, Logan, Logan .

Pun si un filmulet cu toba...
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

frumoasa masinuta,imi plac jantele,cat te-au costat?
                      sigpic

Comment

Vorba lui jocker, ce e cu pomelnicul ala acolo?

Aoleu, imi place la nebunie toba.... vreau si eu! vreau si bara fata!

Frumoasa foc: simpla, dar complexa.

Da foarte bine cu bara aia de mcv, vreau si eu sa imi pun pe casco .

La fel de bine da cu jantele alea, dar cu niste suspensii de 3 cm s-ar vedea perfect, ca ramane spatiul ala egal dintre roata si aripa, roata si bara etc...

Sa imi arati cu noile faruri!

Si cum ti-am mai zis: xenon nu becuri philips! orientativ, am fost ieri intr-o benzinarie, erau becuri philips h1 blue vision undeva la... 124 lei!
                        sigpic

Comment

ce toba este remus?
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

salut , arcuri arcuri arcuri
                            sa stapanesti sanatos.
                            ti`am vazut masina la Dna ghica in complexu ala de blocuri noi..ti`ai luat apartament acolo ?)

Comment

Sa o stapanesti sanatos arata bine cu bara de mcv si jentile sunt faine si culoarea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google