masina simpla si frumoasa...mai ales culoarea
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Iamagi: daca nu erau baietii probabil ca masina era stock, toata gasca de la bucuresti e super de treaba, aici pe forum am intalnit o comunitate buna care ajuta, din cauza asta m-am apucat un pic de ea......mai este mult, bani si timp sa fie.
Cu bara de mcv am avut un noroc chior: m-a agatat un baiat cu o duba, a rezultat avarie la far stanga, aripa stanga si zgariata bara veche. Tot raul spre bine: aripa mai era indoita intr-un loc acum e ca noua, bara fata era zgariata si ea acum e de MCV..
Astept si eu farurile, ajung maine seara am sa pun poze...Mersi
fane1990: numai stiu sigur cat am dat pe ele, sunt luate in 2006, 5 jante + 5 cauciucuri peste 3000 RON.
ten: toba este de la stelco, in pantelimon 450 RON cu tot cu montaj, iti recomand
andreea13: ARCURI, ARCURI, ARCURI zic si eu dupa tine.
Dap trec, sora mea sta acolo. P.S. am intrat in parcarea subterana si au inceput toate alarmele sa sune , am fugit repede la lift sa nu ma vada careva .
Mersi.
supercar: mersi si tie, culoarea este intr-adevar foarte frumoasa numai ca se vede praful pe ea grav.
Laurr07: Mersi si multa bafta si tie.
Pffff ce de laude
Masina este si remapata, nu i-am facut inca un test sa vad cati caluti are, oricum sunt tare multumit de cum merge.Last edited by Eu4yas; 11 March 2009, 17:12.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
M V P: Tu esti de vina ca mi-am pus bara, nu prea ma uitam dupa ea, dar de cand mi-ai spus parca mi se scurgeau ochii dupa ele , am avut noroc sa dau de oameni buni la asigurari, ne-am inteles pana la urma fara niciun leu in plus, pe neglijenta baiatului care m-a agatat.....si masina ta e frumoasa, doar seamana
Ten: filmulet este la postul cu numarul 10
Dreamster: mersi de aprecieri, iti urez mult mult succes
Adimrv: mersi si tu ai o masina frumoasa, sa ai grija de ea.
La interior nu am prea multe, doar ledurile schimbate de un bun prieten, un mp3 player blaupunkt de 4x40 pe boxe originale, nuca de schimbator schimbata si schimbatorul taiat , am sa fac poze pe-acolo dar vreau sa-i mai pun o piesa si inca ceva de iluminat in zona scrumierei si poate la usa.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
salutare frumos golanu sa il stapinesti sanatos
Comment
-
inca o masina frumoasa in L.C. Bucuresti.
Am avut onoarea sa am masina parcata langa a ta la o saptamanala, atunci cand ne-am molipsit si a m facut remapari pe banda rulanta
Deci, ai uitat sa mentionezi remaparea facuta de DOC.
In rest, frumoasa culoare, bara, jantele , toba....adevarate investitii
Sa ai partea de ea....
Comment
-
Sorin, esti prea gentil , iti multumesc, sper sa o aduc si eu macar la nivelul la care este a ta.
Da, remapare la DOC, sa vad acum daca mai pot scoate ceva caluti din acest motor, nu stiu, ma gandeam la o noua evacuare combinat cu filtru de aer, mai am de strans pana colo.
Multumesc,9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cosmin am inceput, e greu al naibi dar sper sa iasa ceva frumos.
Am facut o poza dar este cu telefonul....mai fac si maine!Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Da Sorin facem "ochi". Poate maine cine stie ii si "fardam".
Cosmin ce zici sa innegresc si locasul de pozitie ?
Parca l-as lasa alb....parca nu....inca nu am dat cu jmirghel pe el
Oricum trebuie sa ai multa rabdare.....of doamne9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment