Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

spor la munca...speram ca va iesi ceva frumos
    sigpic

Comment

Mersi Laurr.

Acum le-am adus in stadiu asta........azi le pun pe masina....Sper sa-mi placa daca nu imi dau cuvantul ca le sparg .

M-am zapacit si la degete decat am dat la jmirghel.

Si o poza cu ea curata ! Scumpa foc
      Attached Files
      Last edited by Eu4yas; 21 March 2009, 13:37. Reason: Automerged Doublepost
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Aragaz cu 4 ochi ..... Aragaz cu 4 ochi

Am muncit toata ziua dar a meritat.....mi-au spus vecinii ca-s nebun

Ultimele 2 poze sunt facute cu telefonul....

Mersi Dydycom si Cosmin inca odata!

Am sa mai pun maine poze.
        Attached Files
        Last edited by Eu4yas; 21 March 2009, 21:25.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Felicitari..imi place cum au iesit O sa schimbe total aspectul masinii ! F frumos PAU_ul
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Am auzit de la dan_gutu ca se curata cromul cu acid de baterie...cine se risca?...trebuiesc manusi chirurgicale.
            sigpic

Comment

Abea astept sa le vad pe masina

Comment

Am facut cateva poze azi....eu sunt super incantat de ele.....

Mai pun o poza cam cum arata inainte.....Ce urat

Cu bine tuturor !

P.S. Dagman nici nu m-am incumetat sa dau si nici macar nu am avut

Jmirghel rullzzz
                Attached Files
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

f misto vin cred ca e invidios cel care ti le-a vandut
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Tu Cosmin sunt nebun dupa ele ....mai am un critic langa mine (fuguletz) dar stii ce mi-o spus.....ba daca le lasai argintii ma cracanam de ras dar asa.....chiar sunt marfa.

Ii arunca un aer de fumuriu extraordinar, ma ajuta si culoarea masinii....si dau bine rau de tot....sper ca pana la jumatatea lui aprilie sa vina si arcurile

Numai bine!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

Chiar dau bine rau de tot asa negre...cred ca ma apuc si eu zilele astea de ele,deci jmirghel si vopsea negru mat? si bineinteles rabdare pescareasca.
                      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Foarte tari au iesit...Paul,vreau sa te intreb cate ceva...azi le-am montat si eu la tata si am intampinat niste mici probleme...tu ai patit asa ceva la ele?
                        1 la mana-mufa de la pozitie nu ajunge la noile faruri
                        2 la mana-o mufa de la pozitie flencane in far,nu sta fixa
                        3 la mana-tu cum ai facut la angeluri?cum le-ai alimentat...ca sunt niste papuci mari care nush la ce sa ii leg...banuiesc ca trebuiesvc taiati si legate firele pe direct la pozitie...
                        cam atat...in rest n-au fost probleme.
                        sigpic

Comment

Da dreamule, spray negru mat (sa fie rezistent si termic ar fi parfum), jmirghel atentie sa fie de minim 600 ca sa nu zgarii prea rau...degresezi bine praful....parerea mea ca poti sa-i aplici si un primer sa prinda si mai bine (eu nu am dat), siliconat bine rau de tot sa nu se abureasca....si multa multa multa rabdare.

Si iti poti face tu model cand izolezi (ce ramane argintiu si ce iese negru)

Dragman: 1 la mana - sunt praf rau la elctrica dar m-a ajutat un prieten si ce pot sa-ti ca am vazut de la el

Asadar eu am luat farurile SH si nu am avut pozitie dar, ce am vazut la el este ca a prelungit firele....absolut toate firele ca nici la mine nu ajungeau.

Mufele trebui sa te chinui nitel pana le fixezi in locasu ala acolo....la mine chiar stau bine....e mult pana le gasesti pozitia.

Da asa este trebuiesc taiati si legat direct pe pozitie....

Sper sa-ti iasa, cam atat te pot ajuta

Cu bine,
                          Last edited by Eu4yas; 23 March 2009, 00:20.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

Ce nu inteleg, de ce ai facut un cerc deala negru si unu crom?

Comment

Am zis ca poate sunt mai cu model asa.........si m-am mai chinuit sa le si izolez....am vazut io la Cosmin dar data viitoare le fac negre pana la lupa
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

esti nemultumit de cum au iesit? dc sa fie data viitoare ?! :| Totusi o mica chestie de unicitate tot trebuia sa existe nu ?. Parerea mea :!
                                Last edited by Thejock3r; 23 March 2009, 00:28.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google