Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da asa e cu papucii,si eu i-am schimbat ca mi se topise chestia aia de cauciuc care ii tine...si mi-a pus electricianu alti papuci.
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Mersi baietii, de tinut minte.

Sunteti de treaba.
      Last edited by Eu4yas; 30 March 2009, 19:48. Reason: Automerged Doublepost
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

ce sa mai zic....m-a incantat enorm pagina ta .
        Sunt de parere ca acu trebuie sa iti cer tie sfaturi in legatura cu cateva modificari pe care am de gand sa le fac.
        dar voi invata cu placere.
        http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

Ma faci sa rosesc. Cristi , nu cred ca iti pot da io prea multe sfaturi, DAR daca se va ivi ocazie cu cea mai draga inima si placere.

Ma bucur ca iti place, am avut si noroc (sper sa-mi mearga in continuare), sper sa ii mai pot aduce cateva modificari!

Cu bine,
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Noi sa fim sanatosi....si treburile sa mearga bine.
            Spor la modificari in continuare
            http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

daca te rog frumos ca tot am vazut ca ai desfacut farul ca sa il vopsesti.
              trimite-mi terog un mesaj privat sau intra pe zazen_rinspeed id mess si spune-mi cum pot sa desfac sticla de pe farul original pt ca vreau sa bag in astea originale niste inele de bmw ..........ms mul si spor la treaba

Comment

Frumoasa masinuta, pacat ca n-am apucat sa o vad la intalniri. Poate ca acum ca a venit caldura o sa ne vedem mai des pe la Polivalenta. Bafta la tunareala in continuare, imi place ce faci.
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Multumesc .

Sper sa o aduc si eu la un nivel asemanator cu vreo 3-4 masini din Bucuresti, nu spun care ca ziceti ca va lingusesc dupa .
                  Ne vedem cu siguranta la intalniri, cald sa fie si timp.

Cu bine,
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

ti-a placut poza asta din setul L.C.B. de azi, asa ca o postez si aici ,la my ride
                    Abia acum, cand revad poza asta, imi dau seama ca ceea ce ai tu in plan o sa fie un real succes
                    Spor la modificari
                    Attached Files
                    Last edited by sorin_pss; 11 April 2009, 22:15.

Comment

Mersi de pozaaaaaaaaaaa . Sper sa iasa bine.

Numai arcuri visez
                      Last edited by Eu4yas; 11 April 2009, 22:58. Reason: Automerged Doublepost
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

Va salut, poate cineva sa ma ajute cu niste sfaturi pentru boxe de spate. Am cd din poza blaupunkt 4x40.

Suma pe care sunt dispus sa o platesc este 200 ron. Multumesc
                        Attached Files
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

In magazin, modelul asta e putin peste 300 lei...nu are setari cine stie ce dar daca ai alte dif-uri pe masina, cat de cat ok, se va auzi mai bine decat ala stock
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

te deranjez cu o intrebare: cu ce fel de spray ai vopsit farurile? cat ai dat pe el?

adica, unii zic ca trebuie la o temperatura de 300 de gradesa fie rezistent...
                            sigpic

Comment

Darkside, cred ca m-ai inteles gresit. Eu am cd-ul, voiam niste sfaturi de boxe. Ce si cum sa pun in 200 de ron. Multumesc.

Iamagi nu ma deranjezi deloc. Am luat un spray rezistent termic, dar uite ca nu m-am uitat sa vad la cate grade rezista. Pana acum nu au fost probleme. Am sa ma uit acasa sa vad ce scrie pe el si am sa revin cu un post.
                              Last edited by Eu4yas; 13 April 2009, 12:34.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

Paul,eu am boxe infinity pe masina...acum depinde ce marca vrei sa iti iei...daca ai player Blaupunkt iti poti lua boxe tot Blaupunkt care au un raport calitate-pret f bun.Pe spate iti recomand boxe ovale cu 3 cai care au un bas mai puternic si o fidelitate mai mare...pentru asta insa trebuie sa decupezi in spate...daca nu vrei sa decupezi si sa lasi gaurile originale ale masinii iti trebuiesc boxe coaxiale de 16,5-17 cm diametru...pentru acestea trebuie sa indoi putin in jos cu patentul marginile de tabla ale gaurilor existente,cel putin eu asa am facut la taicamiu cand i-am montat astfel de boxe...plus niste autofiletante bagate in tabla ca sa le fixezi.Dar repet inca o data...cele rotunde nu au aceeasi calitate a sunetului ca cele ovale si iti spun asta comparand boxele mele ovale Infinity cu cele rotunde de la tata marca JBL.Pentru modele intra pe www.sono.ro.Daca ai nelamuriri iti stau la dispozitie...daca iti iei rotunde te ajut cu montajul...la cele ovale nu ma pricep...eu le-am montat in vitan de unde le-am si luat si mi-au taiat baietii in spate acolo cu pendularul.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google