Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bravo Cristi!Arata f bine...
    -ti-a crapat vreun led de la cerculete?vad ca la tata unul clipeste...cred ca e pe moarte...
    sigpic

Comment

Sorin: poze cu bara de spate nu am inca. Am sa-i fac in curand . Mersi.

Dragos: Stii ca m-am vaitat ca nu mai mergea un led. Sa vezi si sa nu crezi acum dupa lovitura - merge de n-ai treaba. Mersi
      Last edited by Eu4yas; 26 April 2009, 15:31. Reason: Automerged Doublepost
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
        dupa lovitura - merge de n-ai treaba....

Comment

Surpriza la mine in parcarea blocului ieri. Cum mai parchez eu acolo acum ?

Felicitari fuguletz sa ai grija de ea si s-o stapanesti sanatos.
          Attached Files
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

arata intr-un mare fel meganu asta nou, fioros, sport, sexy, toate la un loc ! ! ! a cui e pana la urma???
            sigpic
            The MVP

Comment

Foarte misto noul Megane. Detalii, motor ceva? Sa il stapaneasca sanatos.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Este al lui Fuguletz, este o bijuterie. Pretul mi se pare mai mult decat OK.

Motor 1.6 16 V - 110 CP. M-a cucerit

In jurul a 13.300 E, aici include si clima automat, sensori de ploaie etc etc ...... va dati voi seama.

Intr-adevar ca pret este foarte apropiat de Prestige, DAR aici chiar este vorba de 3 facultati peste Logan (vorba lui Seba).

Si inca nu este varianta de varf.
                Last edited by Eu4yas; 7 May 2009, 18:50.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

salutare tuturor

Mersi ca ma dai de gol Eu4yas ... mersi de urari aleXpeed ... Poti sa parchezi acolo cum ai parcat pana acum ;)
                  Ce sa zic ... mi s-a implinit visul cand am fost sa o iau ... ca dotari: clima bi-zonala + senzor de ploaie + senzor de lumini. Casetofonul e de fabrica, am luat-o de-al naibii cu jante de tabla caci am gasit unele de aluminiu foarte marfa ( 16" jante si 205/55/16 cauciucuri, ca in talon). Sa vedem numerele care le pun ... Eu4yas, sa ramana B 86 FUG ?? :->
                  sigpic

Comment

Absolut.

B - 86 - F U G
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• O mica imbunatatire adusa lui PAU.

Bec H1 Blue Vision - va spun parerea mai pe seara. Dragos mersi frumos esti un baiat super de treaba. Dator de cinste

Mai pun o poza (destul de neclara) cu viteza maxima atinsa ieri pe Buc-Pitesti, cred ca eram pe o poriune cu o panta. Oricum mi-a placut cum s-a dus pana acolo, mai era un pic de pedala.
                      Attached Files
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Placerea a fost de partea mea sa te ajut...nu a fost mare lucru ce am facut,dar mai bine ca nu am gasit dezastru acolo imi pare rau ca am uitat papucii acasa pe birou...dar te prind eu data viitoare si ti-i schimb!Astept pareri cu noile becuri
                        sigpic

Comment

• Ok....de astazi suntem si noi mai jos....Un fel de de low rider . Am mai multe multumiri de adus prietenilor mei, dydycom, fuguletz dani, costi . Arcurile sunt pe masina, am sa pun doar 2 poze, maine vin si restul. Masina mea s-a schimbat foarte mult.
                          Va las cu bine, sunt mort de obosit .
                          Attached Files
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• sa le uzezi in forta pe viraje domne

Comment

• asta da investitie sa te bucuri de ele ;)

Comment

• welcome in the club, cum spunea cineva.
                                Iti urez sa treci repede de perioada de proba si sa te obisnuiesti cu schimbarea.
                                Tot 656 ron?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google