Sa le stapanesti sanatos, bravo pentru investitia facuta
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Baieti eu va multumesc din suflet. Investitia chiar merita. De azi de dimineata ma tot plimb .
Sorin: 625 ).
Iata si cateva poze..Attached Files- Marius pict022.jpg (334.0 KB, 417 views)
- Marius pict023.jpg (360.1 KB, 395 views)
- Marius pict024.jpg (400.5 KB, 364 views)
- Marius pict025.jpg (309.2 KB, 231 views)
- Marius pict026.jpg (364.1 KB, 236 views)
- Marius pict018.jpg (251.7 KB, 301 views)
- Marius pict019.jpg (325.2 KB, 266 views)
- Marius pict020.jpg (347.8 KB, 214 views)
- Marius pict021.jpg (387.0 KB, 197 views)
9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Fane: salut nu am urcat nicio bordura pana acum. Iti spun eu cand crapa ceva...
Vio, Sorin si Cata: Colac peste pupaza imi mai spune un prieten in seara asta ca ar fi bine sa dau astea jos, aparatorile. Sunt de parere ca inca ma mai feresc de apa si in primul de smoala pe care o poate lua la bara de spate si pragurile de pe asfalt. La Clio spre exemplu nu am avut si stiti ce era pe bara de spate? Numai puncte negre. Facem asa ....daca se rup promit ca numai pun.
Multumesc baieti inca odata. E de vis .
Si ca mi-e draga dupa ce am spalat-o mai am 2 poze cu PAU al meu . O minuneLast edited by Eu4yas; 23 May 2009, 21:59.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
sa te bucuri de ele eu4ryas..dar totusi sunt de parere ca aparatorile, indiferent de punctele lor forte, arata f urat in comparatie cu noul look al masinii.Last edited by Thejock3r; 23 May 2009, 22:21.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Of doamne, doamne ..... multumesc cosmin, dar masina inca este kitsch, atat la partea de motor, cat si la exterior, recunosc .... inca le mai suport, inca mai cred ca ma "protejeaza" ... vor fi date jos insa trebuie sa arat mult mai bine si aici ma refer la roti. Sunt hotarat pe ea si sper sa o aduc un pic cate un pic la ce-mi doresc, numai ca vreau cam multe .
Sorin: mai avem un pic de rabdare da.... .... O intrebare: jantele tale sunt ?Last edited by Eu4yas; 23 May 2009, 23:17.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
revin si eu..cu ce zic toti ceilalti loganisti.. pau-le cand ai sa dai aparatorile alea de noroi?....renunta si la paravanturi...va arata mai bine...si unde mai ca e moca...doar sa vrei tu. Jante si folie iti trebuie in viitoru apropiat....un clean look pe portbagaj te-ar coafa??
Comment
Comment