Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa le stapanesti sanatos, bravo pentru investitia facuta

Comment

• Baieti eu va multumesc din suflet. Investitia chiar merita. De azi de dimineata ma tot plimb .
      Sorin: 625 ).

Iata si cateva poze..
      Attached Files
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Loveste undeva cand o urci pe bordura?
        sigpic

Comment

• salutare...ce faci pau-le ? faina masina si arcurile H&R...acum trebuie sa renunti la aparatorile de noroi...ca e prea joasa (vezi poza 3)...sa te bucuri de masina sanatos.ceao

Comment

• asa e, renunta la aparatori ca o sa atinga(sunt patit eu, asa ca le-am dat jos)
            App de poza 6, ai cautat mult un logan parcat ,sa te urci pe bordura??

Comment

• salut

Sa le stapanesti cu placere, sa nu uiti sa scoti aparatoarele de noroi ca ai vazut cum se aud la denivelarile de limitare de viteza ;) ... si niste jante cat mai curand ...
              P.S: tine bhaaa de ea ca o ia la vale
              sigpic

Comment

• Fane: salut nu am urcat nicio bordura pana acum. Iti spun eu cand crapa ceva...

Vio, Sorin si Cata: Colac peste pupaza imi mai spune un prieten in seara asta ca ar fi bine sa dau astea jos, aparatorile. Sunt de parere ca inca ma mai feresc de apa si in primul de smoala pe care o poate lua la bara de spate si pragurile de pe asfalt. La Clio spre exemplu nu am avut si stiti ce era pe bara de spate? Numai puncte negre. Facem asa ....daca se rup promit ca numai pun.
                Multumesc baieti inca odata. E de vis .

Si ca mi-e draga dupa ce am spalat-o mai am 2 poze cu PAU al meu . O minune
                Attached Files
                Last edited by Eu4yas; 23 May 2009, 21:59.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• nu e vorba ca se pot rupe, ci sa nu se rupa si putin din bara, ai vazut din ce material de k..e facuta bara.
                  Te-am asteptat cu mic, cu mare , la intalnire, azi, sa-ti vedem scumpetea.....

Comment

• Sorin, am fost, pe cuvant....dar a trebuit sa plec foarte repede, probabil ai ajuns dupa mine. Stii cat de mult imi place masina mea acum. Sunt super incantat . Am facut azi cred ca 100 de km
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• inseamna ca eu am pierdut vizionarea inca a unei frumuseti din clubul H&R. Nu-i nimic, mai astept o saptamana

Comment

• sa te bucuri de ele eu4ryas..dar totusi sunt de parere ca aparatorile, indiferent de punctele lor forte, arata f urat in comparatie cu noul look al masinii.
                        Last edited by Thejock3r; 23 May 2009, 22:21.
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Of doamne, doamne ..... multumesc cosmin, dar masina inca este kitsch, atat la partea de motor, cat si la exterior, recunosc .... inca le mai suport, inca mai cred ca ma "protejeaza" ... vor fi date jos insa trebuie sa arat mult mai bine si aici ma refer la roti. Sunt hotarat pe ea si sper sa o aduc un pic cate un pic la ce-mi doresc, numai ca vreau cam multe .

Sorin: mai avem un pic de rabdare da.... .... O intrebare: jantele tale sunt ?
                          Last edited by Eu4yas; 23 May 2009, 23:17.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• revin si eu..cu ce zic toti ceilalti loganisti.. pau-le cand ai sa dai aparatorile alea de noroi?....renunta si la paravanturi...va arata mai bine...si unde mai ca e moca...doar sa vrei tu. Jante si folie iti trebuie in viitoru apropiat....un clean look pe portbagaj te-ar coafa??

Comment

• Sa le stapanesti cu placere arata foarte bine masina acum cu noul look

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post

Sorin:.... O intrebare: jantele tale sunt ?
                                E prea de dimineata....nu am inteles intrebarea , ce e cu jantele mele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google