Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorin: Cateva detalii despre jantele tale imi poti da daca esti dragut....

Vio: Zi-mi Cristi . Hai sa facem asa, dam jos paravanturile cand punem folie si apratorile cand punem rotile. Tin cont de sfaturile voastre. Mersi.

Laur: Mersi frumos, ma bucur ca iti place. O intrebare ...Tu ai arcuri, nu?
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Sunt jante WOLFRACE PRO SPRINT BLACK POLISHED 15" 4X100
      Erau ultimele, nu se mai fabrica
      Cu paravanturile sa faci ce o sa faci si cu aparatorile de noroi, adica sa le dai jos
      p.s. Sincer, si eu tot PAUL credeam ca scrie in buletin la tine....ca sa evitam confuziile , te rog, treci pe aici si rezolva problema
      Last edited by sorin_pss; 24 May 2009, 12:39.

Comment

• sa nu zici tu nimic de arcuri...noroc ca am vazut-o eu ca altfel nici pana acum nu stiam ca le-ai luat.
        ce sa zic...imi place mult de tot...si cum merge si cum arata...bravo!!!
        m-ai facut sa imi para rau ca am diesel....ce sunet
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• bv mai PAU-le , asa data de pamant parca o vreau si eu la o tura... da sa nu se roseasca a mea de invidie ca ma dau la altele )

mult succes in ce vrei sa faci si scuzele mele dar sincer deabia azi am vazut ca ai si tu masina aici la mai raid

Comment

• Mersi de raspuns Sorin. Da, la mine in buletin scrie si Paul, mai corect Cristian - Paul. Daca strigi la mine Paul nu cred ca bag de seama .... neam .

Aditzu08: mersi din suflet pentru apreciere. Eu sunt fan diesel asa ca ce spuneti, o punem de-un schimb ? . Si masina d-voastra este frumoasa.

My friend Skandal nu-ti mai cere atatea scuze -> esti "viata mea ". Ma bucur ca iti place. Multumesc.

Urmatoarea etapa e cam greu de ales . Oscilez intre folie geamuri, un autocolant care este absolut bestial (l-am vazut pe un seat leon al unui prieten), xenon ori amortizoare. Va voi tine la curent, pana atunci va las cu bine .
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• re

Eu as alege pentru prima varianta ... folie pe geamuri ;) ... ar arata mai bine, folia pe masina poate sa astepte ... conteaza comfortul soferului mai mult decat look-ul masinii! no offence!
              sigpic

Comment

• eu as alege xenon... conteaza si ce vezi noaptea...
                sigpic

Comment

• eu n-as baga banii in nimic. as astepta sa fac cash ptr jante
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Tu Cosmin tuuu, multi bani la roti dar poate cine stie....trebuie sa sufar de un pic de nebunie temporara ca sa le iau , ce vrea inima si "ficatul" meu .
                    Mi-a parut bine ca te-am vazut, complimente familiei tale....sunteti frumosi.

@iamagi: am sa incerc sa merg cu un prieten sa vad cum este cel de 35 W, daca nu ma "coafeaza" incercam cu 55 si-o schimbare de look pe care prietenul de mai sus vrea s-o faca , parca lucrul asta m-ar tenta cel mai mult ...... incercam 2 lucruri deodata , un bad boy look cu lumina alba si sub capota mai asteptam ), vom vedea resursele
                    Last edited by Eu4yas; 27 May 2009, 00:11. Reason: Automerged Doublepost
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• eu am de 35w.uitate ca am pus niste poze la my ride si cu proiectoarele tot de 35w
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Mooah! Eu in seara asta am vazut masina, pe viu, nu oricum. Super tare!
                        Sa stai pe ele cu placere. Urmatorul pas fara doar si poate trebuie sa fie jantele ca sa poti sa dai o nuanta suspensiei. La ce dimensiuni te-ai gandit? Multa bafta in continuare cu planurile tale.

P.S. Acum ca ai arcuri vorbesti cu mine?
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Salut Cristi . In sfarsit pot sa ma bag si eu cu tine in seama .

Iti spun mersi de urari. In legatura cu jantele is tare pretentios la ele, la dimensiune as ramane pe 15" cu aceleasi cauciucuri 195/50/....

Bafta si tie in ceea ce-ti propui. Am sa atasez o poza, sa vezi ce mi-ar dori sufletul, inca nu m-am interesat de prinderi si nici macar nu stiu daca gasesc pe 15" asemenea frumuseti. Vom vedea
                          Attached Files
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Se gasesc sigur pe 15 si prindere 4*100..asa ca hai cu ele repede pe masina

Comment

• cauciucurile in V de pe jantele de tabla sunt 195/50?
                              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Gata Laur : sa stea ploaia si ma duc sa le pun . Sper sa ne mai vedem si noi, toate cele bune.

VanDiesel: da, sunt 195/50.
                                Last edited by Eu4yas; 2 June 2009, 23:45. Reason: Automerged Doublepost
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google