If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu am vrut sa ma strecor nicaieri, nici macar nu am condus eu. Problema e asa, un baiat meserias si-a acordat prioritate singur la cedeaza trecerea, si din soc i-au proiectat pe ai mei intr-un alt logan. Ghinion ce sa mai. Bine naiba ca nu a venit vreun troleibuz.
Pacat de incident. Gasesti astfel de destepti acum pe toae drumurile. Daca nu acorzi tu prioritate te trezesti cu ei in masina.. Nu mai zic de prioritate de dreapta - e ceva de mult uitat.
Oricum, Ce avarii ai la ea in afara de bara, faruri si aripi?
Da tu iamagi, destul de nasol. Pe langa asta mai am usa fata stanga si spate dreapta, geometria rotii din partea dreapta nu cred ca este prea buna (sta inclinata spre exterior) din cate am vazut, acum ca o fi si stanga nu mi-am putut da seama, radiator si sa vedem ce mai zic baietii cand o desfac. E un pic de asteptat. Oricum mi-am rezolvat cu bara de mcv si vopsitul integral ceea ce ma ardea cel mai tare. Vom vedea acum.
Omul care a intrat in ai mei era destul de serios, la vreo 40 de ani, si cand la-ntrebat maicamea "ce-ai facut ma ?" cica, "doamna parca eram pe alta lume, parca acum m-am trezit", o fi avand si el probleme eu mai stiu, dar uite-asa te omoara, mai bine dracu mergi pe jos si iei cateva guri de aer, iti revii, decat sa iei vieti .
Ca gluma baietii de la service, "stai frate sa vedem si noi ce arcuri i-ai pus ca e baza rau asa joasa, stai frate sa dam o cheie s-auzim toba," si ioo........ Mi-au spus sa stau linistit ca mi-o fac ei .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment