Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am vrut sa ma strecor nicaieri, nici macar nu am condus eu. Problema e asa, un baiat meserias si-a acordat prioritate singur la cedeaza trecerea, si din soc i-au proiectat pe ai mei intr-un alt logan. Ghinion ce sa mai. Bine naiba ca nu a venit vreun troleibuz.

Rolion: Parca si-asa busita e frumoasa nu ?
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Pacat de incident. Gasesti astfel de destepti acum pe toae drumurile. Daca nu acorzi tu prioritate te trezesti cu ei in masina.. Nu mai zic de prioritate de dreapta - e ceva de mult uitat.

Oricum, Ce avarii ai la ea in afara de bara, faruri si aripi?

Pacat de ea.
      sigpic

Comment

• Da tu iamagi, destul de nasol. Pe langa asta mai am usa fata stanga si spate dreapta, geometria rotii din partea dreapta nu cred ca este prea buna (sta inclinata spre exterior) din cate am vazut, acum ca o fi si stanga nu mi-am putut da seama, radiator si sa vedem ce mai zic baietii cand o desfac. E un pic de asteptat. Oricum mi-am rezolvat cu bara de mcv si vopsitul integral ceea ce ma ardea cel mai tare. Vom vedea acum.

Omul care a intrat in ai mei era destul de serios, la vreo 40 de ani, si cand la-ntrebat maicamea "ce-ai facut ma ?" cica, "doamna parca eram pe alta lume, parca acum m-am trezit", o fi avand si el probleme eu mai stiu, dar uite-asa te omoara, mai bine dracu mergi pe jos si iei cateva guri de aer, iti revii, decat sa iei vieti .

Ca gluma baietii de la service, "stai frate sa vedem si noi ce arcuri i-ai pus ca e baza rau asa joasa, stai frate sa dam o cheie s-auzim toba," si ioo........ Mi-au spus sa stau linistit ca mi-o fac ei .

Cu bine,
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• nasoala treaba man...lasa.....se rezolva...;)vezi da si tu ceva spaga la service daca vrei sa iasa bine...parerea mea...bafta!
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Mai da nu-i mai invatati pe cei de la service cu spaga.Nu a iesit bine sa o faca cum trebuie.
            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• AMG....dupa ce o sa treci prin ce am trecut eu,te asigur ca nu o sa mai comentezi nimic de spaga;)bafta

Comment

• Nu este vorba de spaga aici, ma cunosc un pic cu baietii si mi-au spus decat sa stau linistit atata tot.

Pana una alta ultima achizitie sunt niste OZ metal graphit silver de 17", o minune, am nevoie de niste cauciucuri acum.

Prietene MZN asa este se rezolva, nu-i bai .
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Foarte,foarte tare frate,felicitari 40 de bulioane urmeaza si cauciurile ,jante de nota 10 pentru o masina si un om de nota 10.

Comment

• Mersi Andreiuleeee,

Si cu pozeleeeee sus
                    Attached Files
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• no comment !! cred ca-s grele :P
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• frumoase jantele...:Psi nu-s MZN ca is NZN:P
                        bafta

Comment

• Cosmin: 6,8 kg, mi-au rupt mainile

NZN: Iti multumesc, iti cer scuze, m e langa n si na m-am grabit si eu.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• r3

ti-ai rupt mainile a? firai u de parca le-ai fi carat singur ) ... urat e lovita masina. Tuning moka >
                            sigpic

Comment

• Da Cata iti multumesc.

Apropo, caut si eu cauciucuri, de preferat urmatoarele dimensiuni 205/45/17 - second. Daca cineva ma poate ajuta i-as fi recunoscator.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• frumoase foc... sa le stapanesti sanatos si sa dai cu ele de asfalt cat mai curand...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google