Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sar'na conasule, sa traiasca .
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• superbe jantele ! sa le stapanesti sanatos chiar sunt curioasa sa vad cum dau pe masina.

Comment

• Mama mama playmo, de-abia astept si eu (e urat sa le tii asa degeaba), iti multumesc, numai ca am nevoie de cauciucuri, poate reusesc ceva in acest week-end, vom vedea.

Pana una alta, m-am ales cu angel eyes again, poate vor fi mai cu noroc astea.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Da Cristi,serios!poate astea bat si ele ca farurile.Ai vazut la mine?e?e?Meserieeeee!
          sigpic

Comment

• Sa stapanesti sanatos toate achizitiile.

Sper sa nu ai probleme cu farurile.

Hai sa vedem masina scoasa din service si cu cauciucurile noi .

Numai bin!
            sigpic

Comment

• Pai Dragos tu esti un meserias de fel si n-avea cum sa fie altcumva, vorbind serios sunt tare tare curios sa vad si eu cum se comporta, daca nici asa nu vrea inseamna ca e problema despre care am discutat aseara.

Iamagi, inca odata mii de multumiri, am fost la service si le-am lasat acolo, baietii au spus ca pe Miercuri s-ar putea sa-mi dea masina, erau toate componentele gata vopsite, capota, aripi, bara ... vom vedea, revin cu poze pe saptamana viitoare
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• ha

Cu placere bai Eu4yas ... asa faci dragman? oftici omu ??
                Anvelope am gasit eu pe un site ... noi 205/45/17 si erau 215lei/buc parca! da un search pe google )
                sigpic

Comment

• Pune site-ul aici daca il mai stii te rog te rog.
                  Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2010, 21:30.
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• r3

ti-am gasit decat 205/40 zr17 cu 200E ... sunt cu jante borbet cu prindere 4x100, omu a zis ca se mai gandeste daca le da si separat ... ii vin maine din Germania
                    sigpic

Comment

• Cristi , baga poze tata cu minunatiile. cade foare frumos pe masina ta...
                      jos palaria.
                      PS hai da`mi un pret pt ce ti`am zis. am nevoie de ele.

Comment

• Frumoase jantele, sa le stapanesti sanatos si fara incidente. Aceleasi urari si pentru masina...placut impresionat de ceea ce am vazut pana acum...
                        LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Hai cu pozele cristi... nu ne mai tine in suspans
                          sigpic

Comment

• Va multumesc la toti.

Azi sa spun am finisat-o, un pic.

Dragman&Cata (fuguletz) nu stiu ce m-as face fara voi, va multumesc si sunt dator.

Asadar schimbat placute de frana, vopsit etrieri si tamburi si la cererea expresa a lui Dragman, Fuguletz, Gionika si Thejock3r dat jos aparatori de noroi (fata+spate), dat jos paravanturi si scos becul de la pozitie. Pozele nu-s asa de clare sper sa fi-ti multumiti.

Cata: nu te uit de ce-am vorbit, saptamana asta iti dau un raspuns cu siguranta.

Asadar sunt viata mea rotile astea ...
                            Attached Files
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Hai ca o facuram Cristi....a iesit belea!am nimerit etrierii exact culoarea jantelor!Cat despre roti sa le tocesti sanatos!Sunt super belea!Au schimbat radical masina!Bravo!

P.S.-cum franeaza?s-au mai asezat placutele?
                              sigpic

Comment

• nu mai ai sorturileeeeee???? wowwww superr: d jantele..arata intr-un mare fel! tre sa ti le pozez
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google