Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• auleooo...ce urata eee....
    glm...arata ft bine cu jantele mari...cum spuneam si mai sus....ai grija...sa nu plangi langa ele...
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Eu4yas aceeasi culoare o am si eu la masina.mie sincer imi place culoarea intradevar e mai pretentioasa dar imi place.chiar fain ti-a iesit masina. daca vi la Cluj pe 27 septembrie ne vedem acolo si vorbim mai multe colega.
      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• dragos....nu stiu ce sa zic...dar nu prea va seamana culorile....

Comment

• Foarte frumoase jantele Cristi, sa le stapinesti sanatos dar, mi se pare mie sau intr-una din poze apare una care prezinta urme de zgarieturi pe talon, ori este murdara...?

Imi cer scuze...nu vreu sa fiu luat drept carcotas, poate mi se pare...
          Attached Files
          LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Foarte smechera masina ..acum e completa ! Bravo..felicitarile mele

Comment

• Sdc290605: Nu este lovita, este solutia cu care au dat cei de la vulcanizare, atata tot

Thejock3r: Sunt cateva masini aici la noi care-mi plac la nebunie, baieti de treaba si incerc sa ajung si eu la nivelul lor. Ai toata stima mea.

Flo: Am sa am, promit ca am sa am

Dj_Dragos: In cazul in care ajung stam la vorba cat vrei, nu-i problema.

Laur: Iti multumesc mult. Jos palaria de la mine in fata ta.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Aaa tu erai ma aseara acolo pe Ramnicu Valcea,ca nu stiam ce nick ai pe forum

Comment

• Misto masina, faina boala. Aceeasi boala o am si eu si vad ca nu ne trece la niciunul . Abia astept sa o vad si live. Spor in tot ce ti-ai propus in continuare !
                  sigpic
                  Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Dureros de bine arata masina cu OZurile! Felicitari!
                    sigpic
                    ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Du-te bai Cristiane ca arata prea bine pau-ul! E cu totul alta masina! Frumos foc!
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                        Acum mai pun cateva poze facute de la balcon ....

Va salut si aveti grija de voi!
                        postul 194 --sunt photoshop?????????????
                        Piticule, te- ai imbolnavit iremediabil...las-o mai moale, sa tin si eu pasul...
                        O masina frumoasa ai facut

Comment

• yo

fuguletz smilgheruind la tamburi ... loooool ... nenea dragman, noi munceam si ala statea langa beri ... ce om! Hai ca au iesit bine, vopsirea a fost datoria lu' nenea dragman, eu am aj pe la jum lucrarii!

BA EU4YAS ... ai grija de ea ca altfel iti dau capacul! DA ???
                          sigpic

Comment

• Salut, foarte frumoasa golanca, La ce pret au fost jantele?

Comment

• Prieteni, inca odata mii de multumiri pentru vorbele frumoase si va urez si eu succes si mult spor in ceea ce v-ati propus.

Vio jantele au fost 4000 ron iar cu cauciucurile am scapat destul de ieftin 400 ron.

Sorin, chiar am zambit rau, am o dimineata frumoasa , oricum eu mai am pana te-ajung pe tine.

Cata, ce m-as face eu fara voi ? Spune tu!

Multumesc!
                              Last edited by Eu4yas; 1 September 2009, 09:22.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• man....stai......deci....40 de milioane jantele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google