@ MS 41 NZN ! Din cate stiu de la el, jantele chiar au fost 40 milioane ... ce om ... cum sa pui cauciucuri de 4milioane pe jante de 10 ori mai scumpe ?? glumeam
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
chiar 40 de milioane nu as da pt niste jante....acuma depinde de fiecare in parte...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
daca iti permiti sa dai 50 mil pe jante ptr ORICE masina, asta nu inseamna ca sunt bani pierduti! la "maritarea masinii "...jantele se vor vinde separat si-ti vei recupera o parte din banisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
bine joker acum depinde si de bugetul fiecaruia si de dorintele fiecarui posesor de Logan.eu unul sincer daca acum as avea 50 de milioane as face altceva la masina iar daca mai raman bani sau dupa o scurta perioada sa-i pun si ceva jante belea.Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Lasati-i incolo de bani. Fiecare e dispus sa investeasca in orice vrea el.
Eu am ales jantele pentru ca, vorba lui Cosmin, investitia chiar si peste 2 ani nu cred ca poate fi pierduta (fereasca Dumnezeu de altceva) in totalitate.
Aceste jante sunt un pariu cu mine mai intai de toate si daca si voi v-ati face un calcul si v-ati pune fiecare banut cap la cap veti vedea ca orice costa si suma se rotunjeste, apoi devine frumusica.
Flo, Dj_Dragos, Cata (ma refer la logan) , Dragman nu mai vorbesc de Thejock3r, eu cred ca voi ati bagat mai multi bani decat mine in masinile voastre.
Ganduri bune din partea mea.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Am si zis.. - daca ai de unde! nu ai...stai si cu capace..ca nu se supara nimeni! Eu4ryas...AREEEEEE )
la mine se zice - NU cati bani ai bagat..ci cati bani ai pierdut ... ( macar nu-mi pare rau )Last edited by Thejock3r; 3 September 2009, 00:31.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
de exemplu eu am jantele din fabrica cu capace,dar vreau sa-mi aduc de afara un set fain chiar si second 1 la mana ca sunt mai ieftine,2 la mana poate gasesc un model mai unicat.taicameo lucreaza pe autocar si face italia tot timpul,il voi ruga sa-mi aduca un set ori pe 16'' ori pe 17'' iat dupa aceea facem treabaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
chiar nu imi place masina.Sincer,fara sa fie cu suparare sau injuraturi,dar in special jantele,raportandu-ma la pret,nu impresioneaza cu nik,doar firma poate...Important sa ai cati mai multi km fara probleme,si poate in cel mai scurt timp,dupa ce o pun si pe a mea la punct,facem o comparatie si cu laude si reprosuri
Comment
-
Cezar nu este nici cea mai mica suparare. Fiecare cu parerea lui si sincer chiar ma-ntrebam si eu cum de nimeni pana acum nu a zis "bai nene nu-mi place", inafara de sfaturile pe care le-am primit.
Iti respect parerea si sunt dispus la discutii, la comparatii, la laude si reprosuri.
Si eu iti urez cat mai multi kilometri.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Singurul lucru care poate fi reprosat jantelor OZ Ultraleggera este ca arata destul de comun. In rest, sunt printre cele mai usoare jante din lume, un lucru care pentru multi conteaza mai mult decat estetica. Faptul ca jantele cantaresc doar 7,3kg bucata (pentru 17x8) este impresionant. Cu greu gasesti jante usoare intr-o piata saturata de marci noname de calitate indoielnica dar "eftine" la pret.
Daca nu te impresioneaza "performanta" jantelor, mi-e si frica sa te intreb ce te impresioneaza la o janta...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
nota 10 pt jante , sunt cele mai frumoase de pe forum .
ai fi avut votul meu daca le aveai cand s-a facut concursul cu jantele .
cat despre bani... nu conteaza cat dai pe ele atat timp cat tu esti multumit ... si eu vreau tot jante deastea dar pe negru mat si cu inel rosu ;)sigpic
Comment
-
Cezarica, probabil ca daca ai fi stiut cate ceva despre jantele lui Eu4yas, ai fi inteles dece au costat atat. Eu personal cred ca in cazul tau acum se aplica fabula cu strugurii...
Regards,LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
Comment