bine zis jocker-e....poate trece si la mine daca vrea...)
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
-
da da ce bad boy look naspa ai nu se merita la logan asa ceva - e kitch PS.. nu vreau s-o dau in offtopic pe threadul omului..dar..cum mah..40 mil????????? pe un set de jante??????sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Stai relax man.Jantele arata bestial.Ce daca au fost 4000 ron?Puteau sa fie si 10 000 ron daca tu ai lucrat pentru banii aia si daca asta ti-ai dorit,le-ai cumparat si gata.Unii spun ca nu merita pe Logan sa pui cine stie ce jante ca si asa ii Logan sau tot Dacie ii.Decat sa visezi la cine stie ce Mercedesuri sau Beamveuri,mai bine pui mana si faci ceva,chiar daca e Logan(exclus prelungiri din piata sau alte "fibre").Acum ar merge un Bad Boy Look,eventual un portbagaj clean sau cine stie ce idei ai tu.Succes in continuare.Oricum,invidiosi o sa fie tot timpulCumpar volan de Duster
Comment
-
Iti multumesc frumos de urari, inca odata ideea a fost inteleasa de la bun inceput.
Am apucat sa citesc posturile sterse, Cezar ar fi fost mai bine daca am fi dialogat pe un mes sau altceva fara a crea atatea divergente, probabil acum si antipatii.
Eu am sa-ti dau un pm cu id-ul meu si poate ne mai conversam fara cea mai mica problema.
Prieteni - noi sa fim sanatosi ca le facem bre' uite incet asa, daca masinile vor fi apreciate de catre ceilalti ramane de vazut, dar deja ma uit la thread-urile voastre si vad numai pareri de bine si aprecieri.
Trecand mai departe, astazi am primit un mare cadou si super super folositor, anume kit de distributie.
Va asteptati la altceva este ???
Dragos sa nu fii invidios pe mine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Eu4Eyes cum sa fiu invidios pe tine,chiar ma bucur foarte mult.eu sincer astept sa vina o data regionala de la cluj, iar daca vi abia astept sa-ti vad golanelul live.
vai de mine scuze man ca am pocit nickname-ul tau.nu am bagat de seama numai dupa ce am postat.sorryMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
-
Eu4yas: imi pare rau ca nu am mai putut sa stau si sa-ti vad live "roatele". Ai ajuns dupa ce am plecat eu...
CataFOF: sa le stapanesti sanatos si fara incidende. Sper sa apuc sa le vad si eu...LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
Comment