Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bine zis jocker-e....poate trece si la mine daca vrea...)
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• da da ce bad boy look naspa ai nu se merita la logan asa ceva - e kitch PS.. nu vreau s-o dau in offtopic pe threadul omului..dar..cum mah..40 mil????????? pe un set de jante??????
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Stai relax man.Jantele arata bestial.Ce daca au fost 4000 ron?Puteau sa fie si 10 000 ron daca tu ai lucrat pentru banii aia si daca asta ti-ai dorit,le-ai cumparat si gata.Unii spun ca nu merita pe Logan sa pui cine stie ce jante ca si asa ii Logan sau tot Dacie ii.Decat sa visezi la cine stie ce Mercedesuri sau Beamveuri,mai bine pui mana si faci ceva,chiar daca e Logan(exclus prelungiri din piata sau alte "fibre").Acum ar merge un Bad Boy Look,eventual un portbagaj clean sau cine stie ce idei ai tu.Succes in continuare.Oricum,invidiosi o sa fie tot timpul
        Cumpar volan de Duster

Comment

• @cezar82: acesta este un forum auto, nu unul de croaziere, imbracaminte, sanitare s.a.m.d. Ce-i ce isi prezinta masina aici, evident ca vor "arunca" bani in masina.
          Va rog sa incetati cu cearta.

Comment

• jante alese dupa marca si dupa cum arata .. o alegere perfecta ... sa le stapanesti sanatos !

Comment

• Iti multumesc frumos de urari, inca odata ideea a fost inteleasa de la bun inceput.

Am apucat sa citesc posturile sterse, Cezar ar fi fost mai bine daca am fi dialogat pe un mes sau altceva fara a crea atatea divergente, probabil acum si antipatii.

Eu am sa-ti dau un pm cu id-ul meu si poate ne mai conversam fara cea mai mica problema.

Prieteni - noi sa fim sanatosi ca le facem bre' uite incet asa, daca masinile vor fi apreciate de catre ceilalti ramane de vazut, dar deja ma uit la thread-urile voastre si vad numai pareri de bine si aprecieri.

Trecand mai departe, astazi am primit un mare cadou si super super folositor, anume kit de distributie.

Va asteptati la altceva este ???

Dragos sa nu fii invidios pe mine.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Eu4Eyes cum sa fiu invidios pe tine,chiar ma bucur foarte mult.eu sincer astept sa vina o data regionala de la cluj, iar daca vi abia astept sa-ti vad golanelul live.

vai de mine scuze man ca am pocit nickname-ul tau.nu am bagat de seama numai dupa ce am postat.sorry
                Last edited by dj_dragos; 4 September 2009, 20:14. Reason: Automerged Doublepost
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Nu dj_dragos,de mine cred ca era vorba ca tot Dragos ma cheama si era vorba de distributie ca trebuie sa ne-o facem amandoi...si el si-a luat-o primul,deci...m-ai inteles pacpac! :
                  sigpic

Comment

• piticule, ce zodie esti?? sau in ce ai calcat de te loveste asa, cineva , cu cadouri?
                    Maine dimineata promit ca citesc si eu in horoscop

Comment

• no aia da Dragman.nu stiam.Eu4yas te rog next time specifica mai exact care Dragos)
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Norocos tu Sorin, norocos. Dj_Dragos nu stiu daca voi veni sau nu, mai vedem, ne mai gandim.

Pac pac Dragman - pac pac. (un pumn in fata ...... )
                        Last edited by Eu4yas; 5 September 2009, 19:09. Reason: Automerged Doublepost
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• huaaaa carmolistilor alias Eu4yas, Dragman si JE nu se exclude
                          Cum ati putut sa lipsiti de la intalnirea de sambata de la polivalenta?? HUAAA
                          sigpic

Comment

• stai asa , Cristi a venit la intalnire
                            Am montat gumele..le`am si testat , sunt ok , nu`mi trage de nici un fel..aderenta maxima , viraje super....fata de gumele stock.
                            inca o data..multumesc de ajutor !

Comment

• Fuguletz: teapa fraiereeeeeeee , un pumn in fata ....

Bravo Cata, ai grija cum mergi si inca odata stai linistit, nu-i problema, ele sa te tina.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Eu4yas: imi pare rau ca nu am mai putut sa stau si sa-ti vad live "roatele". Ai ajuns dupa ce am plecat eu...
                                CataFOF: sa le stapanesti sanatos si fara incidende. Sper sa apuc sa le vad si eu...
                                LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google