Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care este masina ta tu?; ma uit acum la poze. Cred ca este YHN, nu ?

Las' ca ne vedem noi in alte dati, nu-i problema.
    Last edited by Eu4yas; 6 September 2009, 10:58.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• E cea dintre a lui skandal si papucul meu, este gri platine...

Comment

• Mersi mersi, inseamna c-am zis bine. Mai pun cateva poze de la intalnire si-o zi frumoasa din partea mea.

Apropo, daca cineva doreste un set de paravanturi, fara frica spuneti-mi.
        Attached Files
        Last edited by Eu4yas; 6 September 2009, 11:23.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• ioioioiiiiii ce faina e golanelul mai.exact asa aveam in cap sa-mi fac si eu ligheanu dar acum cand sunt finainte trebuie sa fac mai diferit.Eu4yas frumoasa masina ai colegu,imi place mult;)

no stai ca am scris gresit.cand voi avea finaintele necesare neaparat si indubitabil trebuie sa-mi aranjez masinuta cum trebe.
          Last edited by dj_dragos; 6 September 2009, 19:43. Reason: Automerged Doublepost
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Arata brici, cand te bagi in interior sa lucrezi?....
            Husele acelea nu se pupa deloc cu restul masinii.

Comment

• dintr-o alta lumina,incepe sa imi placa si mie masina.Acuma o sa sara iarasi,nu stiu care,ca deh,ca ai vrut sa fii rau,ca l-ai luat la misto pe omu,parca vad deja,dar oricum raman la aceeasi idee cu jentile.In fine,maestre as vrea sa te intreb ce tip de angels eyes ai si dc esti multumit de lumina pe ca re o dau pe tip de noapte.Ai si xenon pe ele si spune-mi te rog ce becuri se potrivesc la dansele.Multam fain de raspunsuri

Comment

• Dj_Dragos: Mersi inca odata, ma bucur ca-ti place.

Cezar: Parca si eu as schimba husele, as lua o culoare mai inchisa ceva, nici macar nu-s prinse ca lumea, in sfarsit, ma mai gandeam la ceva la exterior si poate reusesc pana la sfarsitul anului, nu stiu sigur. Inca ceva, iti promisesem la un fulger cele 2 piese de plastic care vin in bara fata, dar nu prea ne-am mai intalnit, le mai doresti ?

Cezar82: Wowww , nu o sa sara nimeni. Tin sa-ti mai spun ca baietii de-aici sunt super, chiar m-au ajutat enorm, uneori m-au batut la cap ("da aia jos, da ailalta jos"), cand am vopsit primele faruri tot la fel cred ca l-am disperat pe Thejock3r cu intrebari, hai sa nu mai spunem ca voi astia din Bucuresti suntem nu stiu cum, etc., iti spun eu (daca vrei sa ma crezi) NU este adevarat.

Revenind la faruri, sunt cele de la Megadrive, al doilea rand , au lupe pe ambele faze, in schimb de lumina pe care o dau mi-am schimbat un pic parerea, pentru moment. De ce spun asta, trebuie neaparat sa le reglez din nou, apoi am sa mai vad inca o chestie pe care as vrea s-o tin doar pentru mine si-un prieten (nu e vreun secret anume).
                Mai departe, da am si xenon, 35W, firma nu o mai stiu dar stiu sigur ca are o temperatura de culoare de 5500 K, iar tipul de bec care se potriveste este H1. Daca doresti sa-ti achizitionezi, ai mult de lucru la ele. Sfatul meu este sa nu le pui pe masina direct (nu glumesc cu vorbele astea), mai intreaba-ma.

O saptamana buna tuturor!
                Last edited by Eu4yas; 7 September 2009, 09:08.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Da, acele grile inca le mai vreau. Ms. Daca esti pe Kiss, trec azi in jur de 23:00. Daca nu, vb.
                  Cat despre huse, ti le voi arata pe ale mele, sunt cele de origine, inchise la culoare. Iar daca iti plac, te trimit catre vanzator.
                  Sanatate.

Comment

• Parerea mea este sa iti iei un set de huse care imita tapiseria de la Prestige arata si ok si sunt practice ...eu le spal la masina de spalat si nu au nimic si sunt si mai antijeg
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

• Cezar, pe cuvant nu cum sa ajung, dar intr-un final ne-ntelegem noi undeva, sper....

Prietene GMV, ma mai gandesc inca, vom vedea, oricum iti multumesc de idee, raman dator .
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• cu intarziere postez si eu...in sfarsit,ti-am vazut masina life...arata bestial cu jantele alea...
                        ...si eu am dat jos acolo unde ai dat tueram somnoros si am uitat)
                        PS...imi pare bn ca te-am cunoscut si sper sa vi la CJ sa ne mai pove
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Hmmmm, adormituleeee , ori ti-au luat ochii fetele de pe-acolo ? Sper ca n-ai dat rau.

Mai discutam de Cluj, sincer acum, cu banii pe care i-as da pe plimbarea asta cu totul cred ca as putea sa-mi trag capota si daca as mai pune ceva banuti mi-ar ajunge si de vopsit .

Vorbim Flo, salutari ...

P.S. Cezar, am lasat piesele la Cata FOF, am zis ca el poate ajunge mai des pe la kiss si sansele-s mai mari sa te-ntalnesti cu el.
                          Last edited by Eu4yas; 12 September 2009, 01:18.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Jantele sunt super !!! au un pret mare, cunosc...mare grija la gropi
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• uh stii cum e mai bn pt tine...oricum...multa baftasi stai lin ca mai vin la bucale...cat de curand si o sa stau mai mult...sa avem timp sa ne si dam umpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Te-am vazut in dimineata asta pe Dimitrie Pompeiu pe la 7:45.
                                Am vrut sa-ti fac semn dar, din pacate, te-am vazut prea tarziu...
                                LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google