Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi Kenjiro, fac si eu tot ce pot la gropi, cu bine ..

Flo, cu mare drag ... ne discutam, vorbim, nu-i problema, timp sa avem.

SDC, salutari , era sora mea la volan, s-ar putea sa nu schiteze la flash-uri sau alte cele, nu te supara, a ramas fara cliolino si gentil ce sunt i-am cedat bolidul, cred ca pentru vreo saptamana . Numai bine.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• scz pt offtopic...Cristi.....nu mi-ai zis ca ai o surioara:>-w
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• mie imi place de masina ta,foarte frumos
        pusca si unghia -n gat ce ofitcosi avem pe forum
        bv tata bv eu unul daca as avea bani,cu toate ca pe masina am dat 7400 euro,as investi inca 20000 euro asta asa sa nu fiu lasat sa mor bagabont de cartier
        rautati si opinii contra vor exista mereu,nu trebuie decat sa le iei ca atare,iar atunci cand nu ai ZEWA la buda ai cu ce
        in rest din partea mea,apreciez efortul tuturor,dar in special al tau ca al tau e threadul asta si tine-o tot asa
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Am Flo am

Mersi de vorbele frumoase nyt-ule, felicitari si tie pentru ceea ce faci pt masina ta. Tot inainte.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• treci bre la mess....de ce nu te mai vad la tastatura....?

Comment

• nenea

HAIDI BAAAAA TREZIREAAAA ... ) mai dormi mult ?? e trecut de 13:30 ...
              sigpic

Comment

• Haide sa vedeti ce a iesit datorita bunului prieten Dragman.

Mie-mi plac mult, mersi my friend ....
                Attached Files
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• daca stie....stie domle . arata bine ;) bv! In curand tre sa fac si eu aceasta operatiune
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pfuuui....frumos domnu....vreau si eu sa-mi fac la clima asa......si nu are cine

Comment

• Arata bine .

Beculete beculete .

Ai grija de masina
                      sigpic

Comment

• A iesit super frumos...asa vreu si eu sa fac clima ca butoanele le am facute

Comment

• Ma bucur ca va place, in week-end acum am mai mesterit nitel la masina. S-au inlocuit ledurile de la angels (sper sa tina de data asta), curatat motoras pas cu pas, curatenie la blana, distributie facuta (mersi Ady_P), mai avem de facut un schimb de ulei, un filtru de aer si-un filtru de ulei, sa punem rotile de anotimp, apoi intram frumos la hibernat.

Aceleasi multumiri gastii Dragman&Fuguletz.

NZN (Flo) - Eram dator: reglajul pe sus nu l-am depistat prea bine, ramane cel pe dedesubt, sunt 2 gauri in dreptul proiectoarelor. Sper sa te descurci daca nu vorbim la tel.

Si 2 pozne cu ea innabusita. Toate bune baieti,
                          Attached Files
                          Last edited by Eu4yas; 12 October 2009, 21:39.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Sa pui poze si cu ea curata ca asa nu te credem. Ce leduri ai pus la angeluri? Tip neon asa?
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Te-am vazut vinerea trecuta la carol..acum imi aduc aminte..primul lucru care mi-a sarit in ochi (jantele)
                              Cand ne mai vedem la intalniri sa-mi spui si mie cum ai sters culoarea portocalie de la clima!
                              Last edited by cos_min_i; 14 October 2009, 14:39.

Comment

• Alex, ledurile sunt luate de pe maica domnului, sunt de 5 mm (parca; daca nu sa ma corecteze Dragos). Au o lumina mai spre albastru asa, iar in momentul in care le-a bagat in far le-andoit la un 90 de grade.

P.S. Am spalat-o Duminica (frumoasa foc ce sa mai), ma trezesc Luni sa merg la serviciu si poc, mi-am luat teapa din nou. S-a jegarit iar de zici ca e caruta. Mare noroc.

Cosmin: Mersi, succes si tie.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google