If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mersi Kenjiro, fac si eu tot ce pot la gropi, cu bine ..
Flo, cu mare drag ... ne discutam, vorbim, nu-i problema, timp sa avem.
SDC, salutari , era sora mea la volan, s-ar putea sa nu schiteze la flash-uri sau alte cele, nu te supara, a ramas fara cliolino si gentil ce sunt i-am cedat bolidul, cred ca pentru vreo saptamana . Numai bine.
mie imi place de masina ta,foarte frumos
pusca si unghia -n gat ce ofitcosi avem pe forum
bv tata bv eu unul daca as avea bani,cu toate ca pe masina am dat 7400 euro,as investi inca 20000 euro asta asa sa nu fiu lasat sa mor bagabont de cartier
rautati si opinii contra vor exista mereu,nu trebuie decat sa le iei ca atare,iar atunci cand nu ai ZEWA la buda ai cu ce
in rest din partea mea,apreciez efortul tuturor,dar in special al tau ca al tau e threadul asta si tine-o tot asa
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Ma bucur ca va place, in week-end acum am mai mesterit nitel la masina. S-au inlocuit ledurile de la angels (sper sa tina de data asta), curatat motoras pas cu pas, curatenie la blana, distributie facuta (mersi Ady_P), mai avem de facut un schimb de ulei, un filtru de aer si-un filtru de ulei, sa punem rotile de anotimp, apoi intram frumos la hibernat.
Aceleasi multumiri gastii Dragman&Fuguletz.
NZN (Flo) - Eram dator: reglajul pe sus nu l-am depistat prea bine, ramane cel pe dedesubt, sunt 2 gauri in dreptul proiectoarelor. Sper sa te descurci daca nu vorbim la tel.
Te-am vazut vinerea trecuta la carol..acum imi aduc aminte..primul lucru care mi-a sarit in ochi (jantele)
Cand ne mai vedem la intalniri sa-mi spui si mie cum ai sters culoarea portocalie de la clima!
Alex, ledurile sunt luate de pe maica domnului, sunt de 5 mm (parca; daca nu sa ma corecteze Dragos). Au o lumina mai spre albastru asa, iar in momentul in care le-a bagat in far le-andoit la un 90 de grade.
P.S. Am spalat-o Duminica (frumoasa foc ce sa mai), ma trezesc Luni sa merg la serviciu si poc, mi-am luat teapa din nou. S-a jegarit iar de zici ca e caruta. Mare noroc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment