Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia zi coane, ti s-a raspuns azi la intrebari?

Sunt peste tot, stiu tot. Asa ca scuipa ce-ai vazut
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Ma duc si maine.

Am mers acolo unde era masina ta parcata sa o arat unui prieten, tocmai pleca si cand ma uit la volan, zic hopaaaa. Unde e Dani ?????

Am ramas un pic nu stiu cum sa-ti spun Dani, parca sunt prea stricti si prea conditionati de regulament.

Iar cand D-ul Grigorescu (foarte de treaba de altfel) mi-a spus ca are arcuri stock, crede-ma parca am simtit asa un gol in stomac si mi-am spus: "Ce-am facut Doamne ?". Mi-a dat un sfat, citez "Ia-ti amortizoare". Mi-era si drag sa-l ascult, crede-ma.

Aveam si-asa multe intrebari, dar toata lumea se baga in seama si na, nu puteam sa vorbesc numai eu.

Am facut si cateva poze cu telefonul, maine iau aparatul la mine si revin.
      Attached Files
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• spune`ti ma si mie...ce sa tinut ? ca vreau sa merg si eu ....

Comment

• Mda, eu am discutat destule cu dl Grigorscu, imi pare rau ca nu am putut veni personal acolo. Masina mea a fost imprumutata unui prieten care lucreaza la Renault, pentru niste teste Apoi a plecat Sorin cu ea.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
            spune`ti ma si mie...ce sa tinut ? ca vreau sa merg si eu ....
            Ce de stickere are Loganul ala Cataline.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Mai sunt si azi masinile acolo, insa nu mai vine nimeni pentru explicatii, din cate am inteles...
              E fascinant sa vorbesti cu niste oameni dedicati sportului cu motor, cum bine zicea si Eu4yas.
              I don't ride low, I fly high...

Comment

• Asadar masinile sunt expuse in parcarea RTR, North Gate. Locatia este pe Sos. Pipera Tunari. Cum ajungeti ?

1 Modalitate este pe Sos. Petricani, treceti calea ferata ce duce spre C-ta, mai mergem un pic, ajungem la sensul giratoriu unde facem stanga. De-aici inca 100 m iar pe partea stanga sunt 2 cladiri in forma de romb ale Renault. Masinile le gasiti in parcare.

Se mai poate ajunge si pe la Directia aceea de Politie din Pipera, dar nu v-as sfatui pt ca trebuie apoi sa bagati masinile prin niste coclauri si le rupeti pe-acolo.

Eu am sa ma duc si azi, va astept si pe voi .

Apropo baieti, sa vedeti, l-am intrebat ieri pe D-ul Grigorescu ce parere are despre suspensia KW. Inchipuiti-va ce a raspuns...
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Eu4yas, uite aici alte cateva poze de la "event"

Comment

• @Eu4yas
                    Dom'le am avut atata rabdare de-am citit tot threadul si nu pot sa-ti zic decat...FELICITARI!
                    Am citit si invatat din toate sfaturile pe care le-ai primit de-a lungul timpului si sper sa m-apuc si eu cat de curand sa le pun in practica(usor, usor ca e criza! ) dar intai sa-mi iasa Prestigelu' de la don' doctor Dacia Service(a "imbolnavit-o" unu'(la nici un an de cand am luat-o) cu un SantaFe cu bullbar care dormea in trafic )
                    Despre comentariile legate de jante mi-am adus aminte o vorba auzita pe la un radio: Oamenii cu bani nu au imaginatie iar oamenii cu imaginatie nu au bani!
                    Legat de jenti vreau sa te intreb 3 chestii:
                    1 - daca sunt pe 17" ti-ai recalibrat vitezometru?
                    2 - ai avut probleme cu politia cu jentile astea?
                    3 - ti le-ai trecut in talon?
                    S-auzim de bine si s-o stapanesti sanatos!
                    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Wow, tin sa-ti multumesc mult de vorbele frumoase ...

Legat de intrebari:

1. Nu mi-am recalibrat vitezometrul (sincer nici nu stiu cum sa fac acest lucru, poate ma ajuti daca cunosti mai bine) dar, sa stii ca la ce dimensiuni am acum 205/45/17 eroare este mult mai mica fata de ce aveam inainte, ma refer la 195/50/15 (am sa-ti dau un link , poate iti este folositor si tie)

2. Spre norocul meu, de anul trecut de cand am masina am fost oprit o singura data, nu aveam nr pe fata, in rest niciun fel de problema pana acum.

3. Din pacate nu, pe deasupra nici nu cred ca se pot omologa, deocamdata ...

Iti urez bafta si tie, mult mult spor la resurse si modificari! Sper sa nu mai ai parte de belele.

@ Macsule Mersi de link.
                      Last edited by Eu4yas; 18 October 2009, 17:03. Reason: Automerged Doublepost
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Din pacate nu stiu cum se face dar speram ca stii tu! Oricum daca aflu iti zic pentru ca stiu ca se modifica ceva chestii pe-acolo(chestii de geometrie... lungimea cercului alea alea).
                        Ce stiu cu siguranta e ca eroarea de kilometraj la Logan(stock) e de 6%.
                        Astept link-ul ala! ;)
                        Spor la treaba!
                        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• In mod oficial iti zic, imi place masinuta ta... jantele fac toti banii si se potrivesc de minune!

Comment

• Succes in toate cu masinuta
                            Last edited by kenjiro_sanga; 21 October 2009, 09:09.
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Macsule mersi frumos , ma bucur sa stii.

Kenjiro sa dea D-zeu si sa fie, succes din partea mea.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• am vazut ca te pricepi asa la leduri...poate ma ajuti si pe mine cu ceva..ne mai vedem pe la intalniri si mai vorbim !

Ai rezolvat cu telescoapele..le-ai mai strans?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google