Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PAU- ul nu trebuie sa tina pasul cu CGK-ul ...PAU arata mai bine ...jantele tale imi plac la nebunie... poze repede cu modificarile si te astept azi la intalnire

Comment

• Eu4yas, ne zici ceva de stopuri ?
      I don't ride low, I fly high...

Comment

• frumoasa domnu Cristi , nu t`ea sunat nici o revista ?

Comment

• dooomnu...pune pozele cu stoapele ca mor de curiozitate...
          ps.masina arata...ft bine neneaatata numai sa ai grijsa de ea!bafta!!
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Baieti am incercat sa fac ceva poze, nu mi-au reusit, am sa mai incerc maine sau luni, daca nu am sa le cer baietilor ce au lucrat la masina .

Macsule ti le-arat luni, sunt super misto.

Domn' doctor spre rusinea mea inca nu le-am schimbat, in decembrie sper sa reusesc, basca un prieten ma tot bate la cap de cand hau, i-am promis deja .

Playmo, poate reusim .

Cata, ma bucur mult de tot ca-ti place. Daca suna careva sa stii ca le dau nr. tau, merita mai mult a ta!

Va tin pumnii, aveti grija.
            Last edited by Eu4yas; 7 November 2009, 19:44. Reason: Automerged Doublepost
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• nenea cristi,ai o masina de nota 10+. Dar stii ce nu inteleg eu ?? <-->

<-->" Cateva poze facute azi. " Eu unu nu inteleg fraza asta ... cum erau pozele facute atunci daca era ora 00:34 ? ti-am pus capacu fraiere
              Last edited by fuguletz; 9 November 2009, 23:42. Reason: sunt putin analfabet :D
              sigpic

Comment

• Salut,sper ca nu ma bag ca musca (vad ca cei care au postat inainte sunt deja de-ai casei).Ti-am vazut masina de ceva ori prin parcare pe la NG si BC, frumoasa foc, mai ales cu jantele astea pe 17" (eram intr-o seara in coada pe Petricani si te-am intrebat ce dimensiune au...).
                Am si eu o intrebare: cum se comporta motorul dupa resoftare, se merita? am si eu tot un K7M...Merci de raspuns. Bafta in continuare cu bolidul!!

Comment

• Cristi ai tot respectul meu, sa stii ca imi aduc aminte, masina ta e cumva argintie ? (daca gresesc ai scuzele mele). Masina se comporta foarte foarte bine, fara problema, crestem mai repejor in ture, iar daca tot ai drum pe-acolo nu ma ocoli si da-mi de stire. Iesim la o plimbare sa te convingi ... asa ar fi cel mai bine. Oricum masina e mai puturoasa, nu te-astepta la rachete .

Cata, ma-nclin , am muncit amandoi!
                  Last edited by Eu4yas; 10 November 2009, 00:28. Reason: Automerged Doublepost
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• He heeee... Eu4yas, merci pentru ride... fenomenala masinuta in comparatie cu batrana mea... M'ai convins definitiv: cand scap la bani, incepem cu o toba mica etc.
                    Btw, foarte faine stopurile ...si nu numai
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• [QUOTE=Eu4yas;447627]Cristi ai tot respectul meu, sa stii ca imi aduc aminte, masina ta e cumva argintie ? (daca gresesc ai scuzele mele). Masina se comporta foarte foarte bine, fara problema, crestem mai repejor in ture, iar daca tot ai drum pe-acolo nu ma ocoli si da-mi de stire. Iesim la o plimbare sa te convingi ... asa ar fi cel mai bine. Oricum masina e mai puturoasa, nu te-astepta la rachete .

Da iti aduci aminte bine, am un faza 2 argintiu,si apropos de drum, am in fiecare dimineata ,acolo lucrez(tu lucrezi presupun tot la R...?sau gresesc )
                      Chiar vreau sa dam o tura daca ai timp candva!

Comment

• Ce memorie am. Cristi vorbim discutam.

Macsule e puturoasa bre a mea, sa le vezi pe-ale baietilor ce fug ... mama mama.

Si-acum haide sa v-arat niste poze cu ledurile de pe frana, chinuiala mare la pozele astea, cel mai bine se vad live. Mersi baietilor ce au lucrat inca odata.
                        Attached Files
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Hmm....imi poti spune si mie cum le-ai pus acolo ) ai taiat cumva geamul stopurilor?? Mersi si Bafta ! arata foarte bine !!
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• nu l-a taiat, dar e foarte complicat, trebuie sa mergi la un meserias sa ti le bage, prin spate, pe unde se aeriseste locasul becurilor.
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• aoleo)) si eu vreau...
                              oare cat ia nenea ala......
                              OFF-TOPIC ...scuze
                              este obligatoriu repozitionarea bucsilor ? daca inlocuiesc arcurile
                              My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• c`am da...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google