PAU- ul nu trebuie sa tina pasul cu CGK-ul ...PAU arata mai bine ...jantele tale imi plac la nebunie... poze repede cu modificarile si te astept azi la intalnire
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
dooomnu...pune pozele cu stoapele ca mor de curiozitate...
ps.masina arata...ft bine neneaatata numai sa ai grijsa de ea!bafta!!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Baieti am incercat sa fac ceva poze, nu mi-au reusit, am sa mai incerc maine sau luni, daca nu am sa le cer baietilor ce au lucrat la masina .
Macsule ti le-arat luni, sunt super misto.
Domn' doctor spre rusinea mea inca nu le-am schimbat, in decembrie sper sa reusesc, basca un prieten ma tot bate la cap de cand hau, i-am promis deja .
Playmo, poate reusim .
Cata, ma bucur mult de tot ca-ti place. Daca suna careva sa stii ca le dau nr. tau, merita mai mult a ta!
Va tin pumnii, aveti grija.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
nenea cristi,ai o masina de nota 10+. Dar stii ce nu inteleg eu ?? <-->
<-->" Cateva poze facute azi. " Eu unu nu inteleg fraza asta ... cum erau pozele facute atunci daca era ora 00:34 ? ti-am pus capacu fraieresigpic
Comment
-
Salut,sper ca nu ma bag ca musca (vad ca cei care au postat inainte sunt deja de-ai casei).Ti-am vazut masina de ceva ori prin parcare pe la NG si BC, frumoasa foc, mai ales cu jantele astea pe 17" (eram intr-o seara in coada pe Petricani si te-am intrebat ce dimensiune au...).
Am si eu o intrebare: cum se comporta motorul dupa resoftare, se merita? am si eu tot un K7M...Merci de raspuns. Bafta in continuare cu bolidul!!
Comment
-
Cristi ai tot respectul meu, sa stii ca imi aduc aminte, masina ta e cumva argintie ? (daca gresesc ai scuzele mele). Masina se comporta foarte foarte bine, fara problema, crestem mai repejor in ture, iar daca tot ai drum pe-acolo nu ma ocoli si da-mi de stire. Iesim la o plimbare sa te convingi ... asa ar fi cel mai bine. Oricum masina e mai puturoasa, nu te-astepta la rachete .
Cata, ma-nclin , am muncit amandoi!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
[QUOTE=Eu4yas;447627]Cristi ai tot respectul meu, sa stii ca imi aduc aminte, masina ta e cumva argintie ? (daca gresesc ai scuzele mele). Masina se comporta foarte foarte bine, fara problema, crestem mai repejor in ture, iar daca tot ai drum pe-acolo nu ma ocoli si da-mi de stire. Iesim la o plimbare sa te convingi ... asa ar fi cel mai bine. Oricum masina e mai puturoasa, nu te-astepta la rachete .
Da iti aduci aminte bine, am un faza 2 argintiu,si apropos de drum, am in fiecare dimineata ,acolo lucrez(tu lucrezi presupun tot la R...?sau gresesc )
Chiar vreau sa dam o tura daca ai timp candva!
Comment
-
Ce memorie am. Cristi vorbim discutam.
Macsule e puturoasa bre a mea, sa le vezi pe-ale baietilor ce fug ... mama mama.
Si-acum haide sa v-arat niste poze cu ledurile de pe frana, chinuiala mare la pozele astea, cel mai bine se vad live. Mersi baietilor ce au lucrat inca odata.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment