Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• spune baietilor cat i-ai dat fotografului sa-ti faca poze asa artistice????????? Ca pe noi, pamantenii, nici nu ne-a bagat in zeama

Comment

• @SDC: wwwwwwwoooooowwwww, frapat, mersi fain

@flo: multam my friend

@m v p: My friend, nici gand de vreo atingere. Am asa 7J ,ET37, 205/45/17. Mers si 5 insi in masina fara probleme. Ca idee Cosmin (Jock3rul), nu stiu ce ET are, dar ca dimensiune merge pe 215/45 si nu l-am auzit sa-i fi atins. Multam frumos de urari.

@Sorin: Ma vrea lumea domnule, ma vrea ce sa mai . Sa fi refuzat ? . M-a tras bine-n poze Silviu, ce sa mai. Nici de-o cola nu i-am dat . Imi zicea mereu: Fii prieten cu aparatu' ma DD
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• genul meu preferat de tuning ...simplu si de efect ...sa o vezi si sa te lase fara cuvinte...reusita !!!!10X
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
        http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• ce mai face masinuta?a mai primit ceva,macar un interior-exterior?trebuie "urcata" acolo unde ii este locul.

Comment

• A primit 1 singur lucru dar la plural, sunt frumoase foc si sper sa le pun, odata si odata .
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• ce? ce? ce a primit scumpa ta? nu ne spui? te ajutam sa le pui?
              sigpic

Comment

• Nu spun :p, sunt chitra, lasa-ma sa le pun si vezi apoi ... Mersi dar nu cred ca ma poti ajuta, basca s-a complicat un pic treaba
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Gogule, sper ca pana la regionala sa se duca zapada ... altfel stii care-i chestia ... facem ca acum 2-3 sapt la polivalenta ... lasi sa se puna jegul pe jantele de tabla si scriem OZ pe ele .
                  sigpic

Comment

• prea frumos loganu tau

Comment

• ti se pare......in realitate arata mai bine !! )
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
                        Gogule, sper ca pana la regionala sa se duca zapada ... altfel stii care-i chestia ... facem ca acum 2-3 sapt la polivalenta ... lasi sa se puna jegul pe jantele de tabla si scriem OZ pe ele .
                        Tu Cata, imi urez de unul singur "asfalt uscat", va fii bine, e gasca frumoasa pentru Sambata, sa nu uitam si noi aparatul . Tu sa ne vezi ce trenduali vom fi!

Vine ea varaaa, cica se merge la Costinesti auzi, multimea a decis

Originally posted by MishuRS View Post
                        prea frumos loganu tau
                        Mishu, toate cele bune, mersi fain

Originally posted by Thejock3r View Post
                        ti se pare......in realitate arata mai bine !! )
                        Esti de nu se poate Cosmin, n-am cuvinte. Multumesc!

Poate reusim sa mai facem cateva poze cat de curand (nu de alta dar sa-i vedeti zgarieturile) .... urat anotimpul asta!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Azi a ta era parcata in fata blocului langa un Logan gri perla (nu era DNX), vin eu cu masina, a ta din parcare parca facea cu ochiu' la blonda mea iar a mea nu a apreciat gestul. Sper sa ii treaca supararea cu alunecusul ca altfel o mai pedepsesc/sim odata), face avansuri la blonde si nu-i bine. Hai cu jantele alea, urata masina ai, cum poti sa circuli cu asa ceva? Spor in continuare prietene).

edit: dupa ce trecusem de masina, la intersectie cu linia troleibuzelor am ramas fara GPL). Si asta e un semn, trebuiesc luate masuri nene!!!
                          Last edited by aleXpeed; 28 January 2010, 23:46.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aleXpeed te referi la ZMG ?? e a unui vecin, e aproape ca a lu' dragman
                            sigpic

Comment

• Eu4yas buna ideea cu costinesti ) veniti ca va cazez io frumoasa rau culoarea si masina
                              sigpic

Comment

• Asa facem geo, vezi ca te tin minte, daca esti dragut un numar de telefon sa-mi lasi pe pm, s-ar putea sa-ti facem cateva vizite . Multumesc frumos de aprecieri!

Miercuri incercam sa ducem niste chestii la vopsit , poate pe week-end facem poze
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google