spune baietilor cat i-ai dat fotografului sa-ti faca poze asa artistice????????? Ca pe noi, pamantenii, nici nu ne-a bagat in zeama
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
@SDC: wwwwwwwoooooowwwww, frapat, mersi fain
@flo: multam my friend
@m v p: My friend, nici gand de vreo atingere. Am asa 7J ,ET37, 205/45/17. Mers si 5 insi in masina fara probleme. Ca idee Cosmin (Jock3rul), nu stiu ce ET are, dar ca dimensiune merge pe 215/45 si nu l-am auzit sa-i fi atins. Multam frumos de urari.
@Sorin: Ma vrea lumea domnule, ma vrea ce sa mai . Sa fi refuzat ? . M-a tras bine-n poze Silviu, ce sa mai. Nici de-o cola nu i-am dat . Imi zicea mereu: Fii prieten cu aparatu' ma DD9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by fuguletz View PostGogule, sper ca pana la regionala sa se duca zapada ... altfel stii care-i chestia ... facem ca acum 2-3 sapt la polivalenta ... lasi sa se puna jegul pe jantele de tabla si scriem OZ pe ele .
Vine ea varaaa, cica se merge la Costinesti auzi, multimea a decis
Originally posted by MishuRS View Postprea frumos loganu tau
Originally posted by Thejock3r View Postti se pare......in realitate arata mai bine !! )
Poate reusim sa mai facem cateva poze cat de curand (nu de alta dar sa-i vedeti zgarieturile) .... urat anotimpul asta!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Azi a ta era parcata in fata blocului langa un Logan gri perla (nu era DNX), vin eu cu masina, a ta din parcare parca facea cu ochiu' la blonda mea iar a mea nu a apreciat gestul. Sper sa ii treaca supararea cu alunecusul ca altfel o mai pedepsesc/sim odata), face avansuri la blonde si nu-i bine. Hai cu jantele alea, urata masina ai, cum poti sa circuli cu asa ceva? Spor in continuare prietene).
edit: dupa ce trecusem de masina, la intersectie cu linia troleibuzelor am ramas fara GPL). Si asta e un semn, trebuiesc luate masuri nene!!!Last edited by aleXpeed; 28 January 2010, 23:46.
Comment
-
Asa facem geo, vezi ca te tin minte, daca esti dragut un numar de telefon sa-mi lasi pe pm, s-ar putea sa-ti facem cateva vizite . Multumesc frumos de aprecieri!
Miercuri incercam sa ducem niste chestii la vopsit , poate pe week-end facem poze9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment