Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• He heee.... frumos ii sta cu praguri, sa ai grija de ele, gropile din capitala au facut pui....
    I don't ride low, I fly high...

Comment

• Arata COX masina. Am vazut-o in seara asta, curata rau acum, asa da. Da' unde erai acolo, la puscarie (ultima poza)?
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by fane1990 View Post
        Pune si tu leduri la pozitie ca nu prea da bine xenon cu galbuiu' ala..
        Poze de la spate nu i-ai facut , ii vedaem si noi fundu' :>
        I le-as da jos in secunda 2 daca macar un led ar mai functiona, crede-ma, le rezolv eu pe fraiere .
        P.S. Nici xenonul ala nu da bine crede-ma, iti spun eu . Parca ar trebui altul!

Originally posted by SanduGolanu View Post
        mai mai ce bine ii sta asa curata zici cai o printesa,creola
        E e, zii ca nu e, da-o-n pisici ca-i simpatica asa un pic ea. Mersi Sandu!

Originally posted by Macs View Post
        He heee.... frumos ii sta cu praguri, sa ai grija de ele, gropile din capitala au facut pui....
        Avem grija Macsule, sa vezi ce bine-i sade tu, sunt innebunit dupa ele

Originally posted by aleXpeed View Post
        Arata COX masina. Am vazut-o in seara asta, curata rau acum, asa da. Da' unde erai acolo, la puscarie (ultima poza)?
        Tu sa faci bine sa vii la Brasov in primul rand. Mersi fain de aprecieri Alexino, chiar si mie imi place sa stii . Apropo, de ultima poza, ma sa stii ca am bagat si eu de seama, numa' sarma ghimpata era pe-acolo, hahahahahha
        Last edited by Eu4yas; 22 February 2010, 23:50.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Ia zi pe cine ascunzi maaaaa!!!! Nu vin la Brasov ca nu e finante si nu e loc de "dat", nu-mi plac radarele).

Comment

• salut...frumoasa masina...felicitari...imi poti spune cat ai dat pe jenti si de unde le-ai luat? (scuze daca ai mai zis intr-un post anterior, nu m-am uitat)....bafta!

Comment

• si o pozica de la mine
              Attached Files
              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Haaaa, mersi Alex, culoarea asta mi-am dorit-o prima data dar parca nici verdele meu nu strica . Te saliu
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• ohooo...:.arata stasacuma ai cu ce freca pe jos)
                  ma tenteaza si pe mine praguri...dar ce ma fac cu protectiile alea de aripi?:-s
                  in fine....
                  ti-am mai zis...arata super bn masina,mai ales acum,cu praguriabea ast sa ne vedem la BV....bafta!
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nu il mai laudati ca si asa si a prins tupeu
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

• sal frumosa rau masina...sa o stapanesti sanatos...si multi km fara probleme..
                      Ce consum are sare de 12? in oras?
                      bafta

Comment

• Azaburi se-nvarte pe-acolo sa stii, depinde de cum mergi cu ea, se poate si mai micut

Flo: broooooo ne vedem, mai e un picut doar un picut, vorbim noi

Gmv-ule esti absolut viata mea, ti-a zis cineva vreodata asta
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• ce se mai aude?mai vin pozele alea?VREAU POZE CU JUCARIA....mai ales ca weekendul asta esti la munte,nici nu concep sa nu pui un pictorial sexy cu masina!

Comment

• Pai dupa o asa iarna acum foloseste vaselina la greu)).... Va merge ca unsa.

Comment

• poze de la mine pentru tine doar o singura poza cu scumpa ta, restul cu cel mai trendual arogant
                              Attached Files
                              Last edited by `dada; 1 March 2010, 10:43.
                              sigpic

Comment

• Deci poza cu fratele meu verde M V P e de HAI 17 tu Dada tu.

Fenomenalaaaaaaa !!! Am sa pun si eu ceva poze dar sincer ma uit la filmulete de azi dimineata, rad intr-una
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google