He heee.... frumos ii sta cu praguri, sa ai grija de ele, gropile din capitala au facut pui....
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
Arata COX masina. Am vazut-o in seara asta, curata rau acum, asa da. Da' unde erai acolo, la puscarie (ultima poza)?
Comment
-
Originally posted by fane1990 View PostPune si tu leduri la pozitie ca nu prea da bine xenon cu galbuiu' ala..
Poze de la spate nu i-ai facut , ii vedaem si noi fundu' :>
P.S. Nici xenonul ala nu da bine crede-ma, iti spun eu . Parca ar trebui altul!
Originally posted by SanduGolanu View Postmai mai ce bine ii sta asa curata zici cai o printesa,creola
Originally posted by Macs View PostHe heee.... frumos ii sta cu praguri, sa ai grija de ele, gropile din capitala au facut pui....
Originally posted by aleXpeed View PostArata COX masina. Am vazut-o in seara asta, curata rau acum, asa da. Da' unde erai acolo, la puscarie (ultima poza)?Last edited by Eu4yas; 22 February 2010, 23:50.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Ia zi pe cine ascunzi maaaaa!!!! Nu vin la Brasov ca nu e finante si nu e loc de "dat", nu-mi plac radarele).
Comment
-
-
ohooo...:.arata stasacuma ai cu ce freca pe jos)
ma tenteaza si pe mine praguri...dar ce ma fac cu protectiile alea de aripi?:-s
in fine....
ti-am mai zis...arata super bn masina,mai ales acum,cu praguriabea ast sa ne vedem la BV....bafta!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Pai dupa o asa iarna acum foloseste vaselina la greu)).... Va merge ca unsa.
Comment
-
poze de la mine pentru tine doar o singura poza cu scumpa ta, restul cu cel mai trendual arogantLast edited by `dada; 1 March 2010, 10:43.sigpic
Comment
Comment