Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incearca un photoshop si vezi cum merge cu asezarea lor in stilul Saab ( sus). Ca asa precum Audi sunt o multime....

Comment

• eu as lasa-o cum era ea inainte!nu au rost chestiile alea!parerea mea,acum nu ma

Comment

• parerea mea e ca arata bine si asa pozitionate, atat doar in locul tau as prefera o culoare cat mai apropiata de cea a xenonului, astea acum bat mult in galben-verde si se vede destul de aiurea in combinatie cu angels`urile.
        oricum Cristi tu faci ce vrei cu si la masinuta ta, si sunt convinsa ca orice modificare faci, este facut cu bun gust
        sigpic

Comment

• Sus n-am nicio sansa Cezar, ar cam trebui reconstruita toata treaba, sunt alte plane inclinate ale farului, mult de lucru, eu sincer ma gandisem sa le leg pe semnalizare si sa refac angelurile, dar la mine-n far sunt prea multe nuante de culori si-o dau in sorcova, offf, nu stiu, chiar nu stiu, en fin ....

PCH: si eu inclin spre ce spui tu, si-asa le am de ceva timp si trebui sa-i zic baiatului odata ce si cum ...

Dada: Tocmai ce ziceam mai sus de nuantele de culori, potriveala ... Te pup

Oricum, baietii au lucrat tres bien, e si multa migaleala acolo, spatiu mic, cu masuratori cu chestii, au facut o treaba buna si le-a iesit si din prima ...
          Last edited by Eu4yas; 23 March 2010, 10:50.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Buna ideea cu semnalizarea, bv.

Comment

• dar la mine-n far sunt prea multe nuante de culori si-o dau in sorcova, offf, nu stiu, chiar nu stiu, en fin ....

vad ca dai semne de revenire!

Comment

• Sau macar sa le pui pe semnalizare ca sa nu fiu nevoit sa le vad tot timpul, intelegi)? Buna ideea!!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Ghetutele alea,vai!

Comment

• Neatza fraiere ... hai trezirea odata ... ce dormi atat la munca?
                    sigpic

Comment

• Ai trecut ma pe-acolo sa te uiti dupa ea ?
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• tre sa car jantele ... sa iau anvelopele ... e timp
                        te grabesti ? dao dreaq ca nu o plimba nimeni, au ce...!
                        sigpic

Comment

• Mersi mersi, raman dator pentru cuvintele frumoase
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• salut
                            te-am vazut azi live pe la spitalul pantelimon.
                            frumoasa masina, iar dayline-urile se vad foarte bine :P. mai repede le observi daca sunt galbene decat daca erau albe. iar jantele no comm
                            From Miami 2 Ibiza
                            Voucher
                            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Foarte misto dayline'urile, PAU'le! Chiar ieri am vazut un audi amarat cu de'astea D
                              I don't ride low, I fly high...

Comment

• Mersi mult de aprecieri, sunt bucuros sa stiu ca va place dar, raman la ideea de a le da jos.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google