Incearca un photoshop si vezi cum merge cu asezarea lor in stilul Saab ( sus). Ca asa precum Audi sunt o multime....
Scumpa Mea 3
Collapse
X
-
parerea mea e ca arata bine si asa pozitionate, atat doar in locul tau as prefera o culoare cat mai apropiata de cea a xenonului, astea acum bat mult in galben-verde si se vede destul de aiurea in combinatie cu angels`urile.
oricum Cristi tu faci ce vrei cu si la masinuta ta, si sunt convinsa ca orice modificare faci, este facut cu bun gustsigpic
Comment
-
Sus n-am nicio sansa Cezar, ar cam trebui reconstruita toata treaba, sunt alte plane inclinate ale farului, mult de lucru, eu sincer ma gandisem sa le leg pe semnalizare si sa refac angelurile, dar la mine-n far sunt prea multe nuante de culori si-o dau in sorcova, offf, nu stiu, chiar nu stiu, en fin ....
PCH: si eu inclin spre ce spui tu, si-asa le am de ceva timp si trebui sa-i zic baiatului odata ce si cum ...
Dada: Tocmai ce ziceam mai sus de nuantele de culori, potriveala ... Te pup
Oricum, baietii au lucrat tres bien, e si multa migaleala acolo, spatiu mic, cu masuratori cu chestii, au facut o treaba buna si le-a iesit si din prima ...Last edited by Eu4yas; 23 March 2010, 10:50.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Sau macar sa le pui pe semnalizare ca sa nu fiu nevoit sa le vad tot timpul, intelegi)? Buna ideea!!
Comment
-
salut
te-am vazut azi live pe la spitalul pantelimon.
frumoasa masina, iar dayline-urile se vad foarte bine :P. mai repede le observi daca sunt galbene decat daca erau albe. iar jantele no comm
Comment
Comment