Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FANE_CLK View Post
    Arunc-o
    O arunc la tine ? Vrei ?

Originally posted by aleXpeed View Post
    Pune-i jante de tabla ca se poarta, mare greseala ai facut ca ai Oazele alea... . Nici sa nu pui dungi albe fara sa vopsesti jantele in alb, parerea mea. Parca nu vroiai sa intri prea tare in modificari tehnice, scos de catalizator ha? haaa!??
    Incerc, mor de curiozitate .... Jante de tabla nu mai am.

Originally posted by GOLAN91 View Post
    Te astept la mine sa scoatem catalizatoru??mai am 1m de pexal de la baie......si ceva poxipol....
    Facem dar, dupa 1 Mai. E ok ?

Originally posted by alexandru1 View Post
    ...Eu zic ca nu ii scoti catalizatorul nu o sa castigi cine stie ce putere....si o ti se aprinda aia de noxe in bord....
    Cum zicea si my friend loganu se poate anula eroarea, nu e mare bataie de cap ...Am sa-l scot sa vad cum este totusi

Originally posted by Loganu View Post
    ........................
    Oricum mie tot nu imi place
    Minti, minti tare
    Last edited by Eu4yas; 24 April 2010, 19:51.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Deci ce sa mai, valoarea masinii se vede din faptul ca toata lumea era stransa in jurul ei. Pana si printesa lu' Joker-ul era fascinata de masina.
      Sa te plimbe sanatos si de aici inainte!
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Mersi mult Vitriol ! A fost doar coincidenta iar printesa lui Cosmin este minunata.

Si uite asa sper sa ajunga .... Sper

Mersi mult de tot lui MishuRS
        Attached Files
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• bai daca pui dungile logan cup te crap ? s-a inteles da ?
          Vt facut de tanaru mishu arata bine ...la bara spate de ph2 nu te-ai gandit ?

Comment

• nu inteleg de ce vreti toti sa arate la fel...ar trebui sa faca astia de la dacia kit cu bad boy, grila fara sigla, angel eyes si portbagaj clean...cred ca ar vinde de ar rupe..nu mi o lua in nume de rau da cred ca ai putea sa faci altele sa fie unicat, tinand cont ca ai si o culoare foarte speciala
            sigpic

Comment

• Geo uite o solutie spusa de colegu fane
              Originally posted by FANE_CLK View Post
              Arunc-o

Comment

• arunc o tu loganule daca ti se pare o idee buna...sa vedem ce zici dupa...eu sunt distrus fara masina..din toate punctele de vedere...nu mai dorm, nu mai am pic de concentrare, nu mai merge nimic...sugeram doar ca daca face ca in poza o sa fie doar un alt logan , da care o sa semene cu toate...ca toti care modifica loganu au mers pe absolut aceasi idee...
                sigpic

Comment

• PAU'le, badboy look si spate clean mere... dungi ba !!!
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                    nu inteleg de ce vreti toti sa arate la fel...ar trebui sa faca astia de la dacia kit cu bad boy, grila fara sigla, angel eyes si portbagaj clean...cred ca ar vinde de ar rupe..nu mi o lua in nume de rau da cred ca ai putea sa faci altele sa fie unicat, tinand cont ca ai si o culoare foarte speciala
                    Daca ar face ce-ai zis tu ar bate scirrocco ! Treaba cu unicatul e departe de mine, par example, cum facem cu portbagajul ? Ce sa facem sa fie unicat ?
                    Geo, nu disper dupa treaba asta, unicat! Imi place masina mea asa cum o fac eu, chiar si bad boy-ul, daca cineva il revendica am sa-i spun bravos tu ai avut una din cele mai bune idei!

Sunt convins ca fiecare logan are aerul ei!

Originally posted by Loganu View Post
                    Geo uite o solutie spusa de colegu fane
                    Iti place asa mult .... recunoaste

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                    arunc o tu loganule daca ti se pare o idee buna...sa vedem ce zici dupa...eu sunt distrus fara masina..din toate punctele de vedere...nu mai dorm, nu mai am pic de concentrare, nu mai merge nimic...sugeram doar ca daca face ca in poza o sa fie doar un alt logan , da care o sa semene cu toate...ca toti care modifica loganu au mers pe absolut aceasi idee...
                    Nu cu toate, doar cu cateva, dar fiecare avem ceva in plus .... chiar si-o cruciulita ! Imi place cum e in poza!

Macsule, s-a notat, mergem pe idee.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• ok..atunci multa bafta la modificari :p
                      sigpic

Comment

• @ geo eu rad de cristi ) stai calm
                        @ cristi - da ma imi place si ce propui ?

Comment

• Daca o faci clean sa nu te prind cu dungi pe ea ca ti le scot de nu te vezi.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cum ma nene sa-si puna bara spate de ph2, da ce e verzitura ! ! ! asa sper sa arate si amea, fara emblema fata si capota prelungita ! ! !
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• o arata bine asa?
                              ce zici nenea?
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google