cred ca iar sta bine si la mcv-ul meu cu modificarea la capota ,arata foarte bine ,in prezentare ii specificat - bara de mcv,presupun ca nu ii montata,cea de pe masinuta ii de berlina ,bafta in continuare ...............
Gby
Collapse
X
-
-
@aleXpeed:
1. Doar fibra.
2.Am legat o sarma de carlig ,provizoriu....
@blackufo:
In prezentare am scris ce urmeaza sa-i fac.
@radu2008:
bad boy:300 ron(se putea si cu 250,dar am preferat mai groasa)
vopsit capota + bara fata:350 ron.(cam stangacia lucrarea,una peste alta a meritat).
pe la ITP nu am trecut.Last edited by B-87-GBY; 19 April 2009, 23:16.sigpic
Comment
-
@bogdan_1984:Crezi ca as vrea ,sa vad toate loganurile cu asa ceva?
@Alex21: Dupa ce am vazut-o pe a lui dsing mi s-a pus pata,eu nu am nervura pana la capatul capotei pt. ca am uitat sa-i spun vopsitorului sa o faca .
@SilviuB:Mai greu in locatiile astea .Motivul:pana pe 15.05.2009 sunt pieton .sigpic
Comment
-
Te laud eu... sau nu
Trebuia totusi continuata nervura, se vede cam aiurea. In rest e ok capota, nu mi-a placut deloc cind am vazut-o nefinisata, insa acum e bine. Cu exceptia de mai sus.
Cred ca nu ai gasit omul potrivit (de fapt nu cred, stiu sigur, ala nu-i meserias...)
Comment
-
Frumos golanelu. In legatura cu ce poti vedea la motor ... intr adevar nimic dar cand vrei sa pui lichid pt parbriz cum faci ? . Intreb ca si pe mine pe viitor ma intereseaza acesta modificare si vreau sa ma lamuresc cum se poate deschide capota. Sa auzim numai de bine!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Un electrod de sudura bine indoit si bine plasat face toti banii
Comment
Comment