loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by giurisici fabian View PostUltima achizitie
http://www.domo.ro/Audio-Video/Echip..._St_Louis_MP56
Comment
-
Din pacate povestea mea cu Loganul rosu se va incheia saptamana viitoare ,masina are 44000 km arata si functioneaza excelent, sper ca noul proprietar sa o ingrijeasca la fel cum am facut-o eu.
A fost o poveste frumoasa cu aventuri , peripetii si situatii limita uneori din care m-a scos cu bine,o poveste in care s-au legat prietenii si pe forum si inafara lui.
Urmatoarea poveste va incepe cel mai probabil peste o luna cu alt Logan, 2 de data asta 1.5 DCI /90 CP noir nacre.
Sper ca urmatoarea poveste va fi mai frumoasa decat aceasta care se incheie cat de curant.Attached FilesLast edited by GFN; 1 February 2014, 23:50.Captain of the black pearl
Comment
-
Taxa de poluare este 780 euro masina este euro 4, eu am cerut pe masina 2000 euro ,zic eu un pret decent cu toate ca masina a fost intretinuta si fara multi kilometrii, dar ce sa faci fierul isi pierde valoarea mai mult nu cred ca dadea nimeni.Captain of the black pearl
Comment
-
Am fost cu ea la Adras pentru un buy back, dupa ce s-a uitat nea ala la ea si i se parea dubios cat de bine arata masina imi zice foarte elegant ca poate sa imi ofere pe ea 1600 euro.Dupa ce mi-am revenit din ce am auzit i-am urat o zi buna si mi-am vazut de drum.
Niste jepcari, nu va sfatuiesc sa va duceti la ei.Captain of the black pearl
Comment
Comment