Originally posted by giurisici fabian
loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce dimensiuni au? Si cat au fost (de curiozitate)? Ca eu caut unele noi, tot Continental Winterconact dar n-am gasit 185/65/15.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCe dimensiuni au? Si cat au fost (de curiozitate)? Ca eu caut unele noi, tot Continental Winterconact dar n-am gasit 185/65/15.
mergi la ei pe Bdul. Fizicienilor , le dai comanda de cauciucuri si iti aduc din Germania ca numai de acolo aduc marfaCaptain of the black pearl
Comment
-
Merci.
Ideea era ca eu nu vreau SH, as vrea unele noi, Continental Winter Contact 185/65/15 si nu vazusem pe nicaieri dimensiunea asta.
De asta te-am intrebat, sa vad daca exista 185/65/15 si intr-adevar exista.
Comment
-
Mi-am montat azi toba sport ,,,, cum se aude de ma face sa o tin numai in 3000 rpm
mai trebuie sa o ridic un pic din colierul ala care vine prins pe ea ca mi se pare ca sta cam jos, dar soundul e bestial
Duminica la intalnire o s-o auziti!!!!Captain of the black pearl
Comment
-
zicea bine Evo mai sus, sa scoti intermediara,sa vezi ce misto se aude dup-aia...eu am avut tot powerful,vreun an,am vandut-o ca se auzea prea incet ,si dupa ce am scos intermediara a inceput sa se auda ceva mai bine,oricum nu se compara cu asta ce o am acu...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
stiu mi-a zis si cel care mi-a montat toba ca daca scot intermediara se aude mai bine dar problema e ca nu vreau nici sa uruie prea tare , momentan imi place asa cum se aude si se aude destul de bine .
oricum peste un an, doi vreau sa imi montez de inox toata evacuarea asa ca asta e de obisnuintaCaptain of the black pearl
Comment
Comment