If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.Masina a iesit super misto in interior.(cat te-au costat toate modificarile la interior,adica ledurile)
2.Frumos bord pe vechea masina .
3.Casetofon de firma pe vechea masina ,,LG,,
Succes!
pana acum pe leduri am dat cam un milion ,restul munca mea
LG-ul l-am avut si pe logan o vreme dupa care l-am dat am luat un Kenwood si pana la urma am ramas cu Blaupunkt de pe prestige de care sunt multumit.cum prinde radioul.
mai omule, ma distrugi cu modificarile aduse bordului! beeeeton!
si eu imi doresc asa ceva pe golanul meu, actualul buget nu-mi permite
interesant cite accesorii mai ai tu pe acel bord :d
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
dat fiind faptul ca vremea de afara e cum e si nu prea am ce face prin casa(nu am copii de numarat si bani de facut) )am desfacut CD ul de pe prestige si i-am facut poze
finalul TDA7388 care nu l-am gasit in cataloagele cu piese electronice dar am gasit un echivalent cu aceeasi configuratie la pini TDA7386 care are puterea de 4*28W la 14,4V si 4*24W la13,2V (pt. mai multe informatii vezi pdf-ul)
bravo ,imi plac mult si arata foarte bine
felicitari pt schimbare !
de abia astept sa le vad duminica si eu am o surpriza pt tine
off topic intra la mine la my ride
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
dat fiind faptul ca vremea de afara e cum e si nu prea am ce face prin casa(nu am copii de numarat si bani de facut) )am desfacut CD ul de pe prestige si i-am facut poze
finalul TDA7388 care nu l-am gasit in cataloagele cu piese electronice dar am gasit un echivalent cu aceeasi configuratie la pini TDA7386 care are puterea de 4*28W la 14,4V si 4*24W la13,2V (pt. mai multe informatii vezi pdf-ul)
fabiane ai modificat finalu? sa inteleg asta sau ce ai vrut sa faci...
esti tare man D
ps marfa jentiile...
si ca de obicei cati bani???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment