Cam cat costa doua neoane de pus la pedale si in dreapta....sau ceva cu led-uri?
loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nu iti pui si in spate palfoniera?
Comment
-
In spate se pune de Megane. Daca vrei imi zici si iti dau codul.
Comment
-
Originally posted by giurisici fabianazi am cumparat 16 leduri zextar pentru plafoniera
rezultatul ...peste asteptari,, super, super!!!!!!!
curentul care il consuma este la 65mA fata de 400mA cat consuma becul iar lumina de incomparabila.
poze!!!!
Comment
-
Asta cam asa e, costa 35 euro o plafoniera de pe spate de Megane. Sau mai bine iei una de Logan si o montezi in spate, pe la 50 ron cred ca scapi.
Comment
-
Fabiane vreau sa fac si eu asa in spate eventual ,trebuie sa fac rost de plafoniera de logan ,sa ma uit prin targ si dupa anul nou incepem campania ledurilor si luminii
Bravo , felicitari , imi place foarte mult ,si eu am facut operatiunea asta dar la plafoniera cu o bagheta cu 3 leduri si sunt multumit de lumina este foarte tare lumina fata de ce am avut inainte si sub bord am pus 2 baghete de culoare rosie ,la fel de frumos ,sunt intr-un cuvant incantat .
Traiasca Zexstar !!!Last edited by BRUTUSANF; 17 December 2007, 22:24."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
chiar acum pe seara am vazut la renault laguna al unui prieten plafoniera pentru cei din spate cu 2 spoturi pentru citit
mare smecherie nu e sa mai tragi 3 fire din cupla celei din fata la cea din spate
doar ca trebuie deconectata bateria ca sa nu arzi din greseala uch-ul
la mine acum cand deschid usa zici ca se aprinde un neon in masina de la ledurile alea,poti sa citesti ziarul lejer
daa traiasca zextar cu 40% mai scumpCaptain of the black pearl
Comment
Comment