loganul meu 04-GFN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by giurisici fabian
    ultima achizitie
    dupa revelion o s-o montez
    sa iti scoti intermediara si dimensiunea traseului altfel nu o sa simti mare direfernta
    sigpic

Comment

• Mi-am luat caucioace de iarna second hand "Continental Winter Contact" sunt beton zici ca am tractor cu senile, am facut un test cu ele pe aleile din cartier unde sunt nameti, alta viata nene!!!
      Captain of the black pearl

Comment

• Ce dimensiuni au? Si cat au fost (de curiozitate)? Ca eu caut unele noi, tot Continental Winterconact dar n-am gasit 185/65/15.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
          Ce dimensiuni au? Si cat au fost (de curiozitate)? Ca eu caut unele noi, tot Continental Winterconact dar n-am gasit 185/65/15.
          cauciucurile au fost 360RON toate 4 (185/65/15)iar diferenta pana la 400 ron manopera de montaj si echilibratul.
          mergi la ei pe Bdul. Fizicienilor , le dai comanda de cauciucuri si iti aduc din Germania ca numai de acolo aduc marfa

Comment

• Merci.
            Ideea era ca eu nu vreau SH, as vrea unele noi, Continental Winter Contact 185/65/15 si nu vazusem pe nicaieri dimensiunea asta.
            De asta te-am intrebat, sa vad daca exista 185/65/15 si intr-adevar exista.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• pai aduc noi dar trebuie sa le dai comanda daca nu au pe stock
              astia aduc si cauciucuri noi si second

Comment

• Mi-am montat azi toba sport ,,,, cum se aude de ma face sa o tin numai in 3000 rpm
                mai trebuie sa o ridic un pic din colierul ala care vine prins pe ea ca mi se pare ca sta cam jos, dar soundul e bestial
                Duminica la intalnire o s-o auziti!!!!

Comment

• Super...poate poti sa faci un filmulet

Comment

• Ce-nseamna domle sa primesti prima de Craciun!!!...

Comment

• nici vorba toba e luata din maruntis

Comment

• zicea bine Evo mai sus, sa scoti intermediara,sa vezi ce misto se aude dup-aia...eu am avut tot powerful,vreun an,am vandut-o ca se auzea prea incet ,si dupa ce am scos intermediara a inceput sa se auda ceva mai bine,oricum nu se compara cu asta ce o am acu...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• stiu mi-a zis si cel care mi-a montat toba ca daca scot intermediara se aude mai bine dar problema e ca nu vreau nici sa uruie prea tare , momentan imi place asa cum se aude si se aude destul de bine .
                          oricum peste un an, doi vreau sa imi montez de inox toata evacuarea asa ca asta e de obisnuinta

Comment

• Bravo fabiane ,sa o stapanesti sanatos ,ma bucur ca ai reusit sa-ti pui si tu ,si sa nu scoti intermediara ca te rupe la zgomot si poate iei si amenzi aiurea
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

• Bravo Fabiane.......ai facut o treaba super buna pana acum, arata fff bine masshina ta, mult bun gust, si fara carpeli....supeeeeeerrr !!!Tzine-o tot asa !!!

sigpic

Comment

• Captain of the black pearl

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google